Gazete Vatan Logo

Otomotivin duayeni Nuri Otay son yolculuğuna uğurlandı

Geçirdiği kalp krizi sonucu 2 gün önce hayatını kaybeden Ford Otosan Genel Müdürü Nuri Otay, İstanbul’da toprağa verildi. Levent Camisi’nde kılınan öğle namazının ardından Otay (55) için cenaze töreni düzenlendi. Törende Otay’ın eşi Serpil Otay, oğlu Cem Otay ile kardeşi Emre Otay, taziyeleri kabul etti. Cenaze törenine, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ali Koç, Koç Holding Üst Yöneticisi (CEO) Turgay Durak, Koç Holding Otomotiv Grubu Başkanı Cenk Çimen, Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Boyner, Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) Başkanı Mustafa Bayraktar, Otomotiv Sanayii Derneği (OSD) Başkanı Kudret Önen, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Başkanı Tanıl Küçük, Renault Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Ford Motor Company’nin üst düzey yöneticilerinin yanı sıra otomotiv sektörü ve iş dünyasından çok sayıda kişi katıldı.

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, yaptığı açıklamada, “Acımız büyük. Söyleyecek fazla bir şeyimiz yok. Çok kıymetli, çok değerli bir yöneticimizi kaybettik. Kardeşimizdi. Kendisinin hem Ford’a hem de Otosan’a çok ciddi katkıları oldu şimdiye kadar. O bakımdan acımız çok büyük” dedi.

Otomotivin duayen isimlerinden Nuri Otay, törenin ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki aile kabristanında toprağa verildi.

Haberin Devamı