Gazete Vatan Logo

Otomobilde 2 çocuğa cinsel istismardan tutuklandı

Otomobilde 2 çocuğa cinsel istismardan tutuklandı

KONYA'da otomobiline aldığı 14 ve 15 yaşlarındaki iki erkek çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan 35 yaşındaki Ahmet G., sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı. Suçlamayı kabul etmeyen şüpheli polise HIV virüsü taşıdığını ve tedavi olduğunu söylediği öne sürüldü.

Olay, geçtiğimiz Çarşamba günü saat 03.30 sıralarında merkez Meram İlçesi Toprak Sarnıç Mahallesi Gazze Sokak'ta meydana geldi. Ahmet G., otomobili ile giderken yolda yürürken gördüğü 14 yaşındaki H.A. ve 15 yaşındaki A.G.G.'nin yanında durarak gioecekleri yere bırakmak istedi. İki çocuk Ahmet G.'nin bu teklifini kabul etmeyerek otomobile bindi. Aracıyla Meram Sanayi Sitesi içerisine giren Ahmet G. otomobilini sokak arasına park etti. Bu sırada sanayi içerisinde devriye görevi yapan sivil polis ekibi şüphele üzerine aracın yanına gitti. Ekipler araç sahibi Ahmet G.'nin Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgulamasını yaptıkları sırada çocuklar polislerin yanına giderek Ahmet G.'yi tanımadıklarını, kendilerini otomobile alarak cinsel organları ile oynadığını söyledi. Polis, bu iddia üzerine Ahmet G.'yi gözaltına aldı. İki çocuk ifadeleri alınmak üzere Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Haberin Devamı

Gözaltına alınan ve suçlamayı kabul etmeyen Ahmet G. ise polisteki sorgusunun ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı. Ahmet G.'nin polisteki ifadesinde HIV virüsü taşıdığını ve tedavi olduğunu söylediği de öne sürüldü.