Gazete Vatan Logo

Otomobil dereye yuvarlandı: 2 ölü, 1 yaralı

Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde, bir otomobilin dereye devrilmesi sonucu meydana gelen kazada baba ile oğlu öldü, anne ise yaralandı.

Otomobil dereye yuvarlandı: 2 ölü, 1 yaralı

Bursa'da ikamet eden ve memleketi Dursunbey ilçesindeki yakınlarına, eşi Melek (28), çocukları Mustafa (8) ve Uğur (4) ile giden Harun Deniz (33) idaresindeki 10 VR 306 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Akyayla Mahallesi civarında yaklaşık 50 metre yükseklikten dereye yuvarlandı.

Yakınları, kazadan kısa bir süre önce kendilerini arayan Deniz ailesinin gecikmesinden şüphelenerek, bölgede yaptıkları aramada, otomobili dere yatağında gördü.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, Melek Deniz'i (28) otomobilin yakınlarında yaralı halde buldu. Melek Deniz 112 Acil Servis ekipleri tarafından Dursunbey Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Çevrede ve derede arama yapan ekipler, sürücü Harun Deniz'in (33) cesedini aracın yakınında, derede sürüklenen oğlu Mustafa'nın cesedini ise otomobilden yaklaşık 100 metre ileride buldu.

Otomobilde bulunan ailenin küçük oğlu Uğur Deniz'e (4) ulaşamayan jandarma ekipleri, AFAD ve UMKE ekiplerinden yardım istedi. Ekipler tarafından derede aranan ancak bulunamayan Uğur'u arama çalışmalarının sabah saatlerinde devam edeceği öğrenildi.

Haberin Devamı