Gazete Vatan Logo

Othello ile sıcaklarda uykuya doyun

İyi bir uyku, ertesi gün kendimizi daha rahat ve formda hissetmemiz için gereklidir. Othello aşırı sıcakların geldiği bu günlerde size bunalmadan, kesintisiz uyku keyfi sunuyor!

Othello ile sıcaklarda uykuya doyun

Kaz tüyü, bambu, yün gibi doğal elyafların yanı sıra; ham elyaf dolgulu yastık ve yorganlardan oluşan; Alovera kaplı özel ithal kumaşlarla hazırlanan Othello koleksiyonu, Ramazanda en çok ihtiyaç duyulan uykuya sizi doyuracak! İş ve günlük hayatın streslerinden kaynaklı uyku sorunlarını ve cildinizde yarattığı yorgunlukları, uykunuzda Aloe Vera mucizesi ile işlenmiş yastık ve yorganlar ile atabilirsiniz. Enzim, vitamin ve mineral gibi zengin özelliklere sahip Aloe Vera bitki özü ile zenginleştirilmiş Othello kumaşları, cilde ipeksi ve yumuşacık bir dokunuş sağlar. Aloe Vera’lı yastık ve yorganların ferahlık veren yapısı ile uykunuzun sizi yenilediğini hissedeceksiniz. Kişinin yatış biçimine özel yastıklar, vücut ve ortam sıcaklığına özel yorganlardan oluşan Othello koleksiyonunda sizin için hazırlanan en doğru ürün ile kesintisiz ve sağlıklı uyku konforunu yaşayabilirsiniz.

Uzakdoğu'da yetişen bambu liflerinden üretilen Othello Bambuda Serisi doğal yapısı sayesinde yaz sıcaklarında sıklıkla yaşanan uyku bölünmelerinin önüne geçiyor. Pamuktan 3 kat fazla su emme ve 4 kat hızlı kuruma özelliğiyle farklılaşan özel lifli yapısı insan terini emen ve hızlıca buharlaştıran Bambuda yastık ve yorganlar, "Anti-statik" özelliği ile cilde de yapışmıyor. Sağlıklı, uyku esnasında terlemeyi önlemeye yardımcı özelliği ile dikkat çeken bambu kumaşından üretilen Bambuda yastıklar verdiği serinlik hissi ile uyku kalitenizi arttırıyor.

Haberin Devamı

3 boyutlu molekül teknolojisi ile üretilen özel jel kaplama yoluyla gece boyunca serinlik ve ferahlık hissi veren Othello Bubblegel yastıklar baş ve boyun terlemelerine bağlı uykusuzluk sorununuza kalıcı bir çözüm sunar.

Woolmark lisanslı, saf yeni İngiliz yününden üretilen Woolla yastık ve yorgan ile 4 mevsim yün konforunu en özel şekilde uykunuza taşıyor.

Othello’nun 1. sınıf kalitedeki kaz tüyü yastık ve yorganları, ısı ve nem dengeleyici, sağlıklı, doğal, hafif bir uyku konforu sunuyor.

Medikal yastıklar ise horlama, boyun ve bel ağrıları, terleme gibi uykunuzu bölecek tüm sağlık sorunlarını baş ve boyun bölgenizi özel teknolojiler ve tasarımları ile en aza indirmeye yardımcı oluyor.

Haberin Devamı