Gazete Vatan Logo

ÖSYS ek yerleştirmeleri için bugün son gün!

ÖSYS ek yerleştirmeleri 25 Ağustos tarihinde başlamıştı ve bugün sona erecek. Üniversiteye yerleşme hayali olan adaylar ÖSYS ek yerleştirmelerini takip edip boş kontenjanlara göre başvuruda bulundular. Bugünden sonra yapılmak istenen ÖSYS ek yerleştirme başvuruları kabul edilmeyecek.

ÖSYS ek yerleştirmeleri için bugün son gün!

Üniversiteye yerleşemeyen binlerce aday umudunu ÖSYS ek yerleştirmelerine bağladı. Bugün sona erecek olan ÖSYS ek yerleştirme başvuruları T.C. kimlik numarası ve aday şifresi ile ÖSYM'nin resmi internet sitesi olan "https://ais.osym.gov.tr" üzerinden yapılıyor. Ayrıca ÖSYS ek yerleştirme başvuru ücreti olan 15 TL'nin de belirtilen ödeme noktalarından yatırılması gerekiyor.

ÖSYS EK YERLEŞTİRME KILAVUZUNA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

ÖSYS EK YERLEŞTİRME BAŞVURUSU İÇİN ÖDEME NASIL YAPILIR?

Akbank’ın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Albaraka Türk Katılım Bankasının tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Finansbank’ın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın tüm şubeleri ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Türk Ekonomi Bankası’nın tüm şubeleri ve internet bankacılığı; Halkbank ATM, internet bankacılığı ve şubeler; Ziraat Bankası sadece internet bankacılığı ve mobil bankacılık (Şubelerden ve ATM’den ücret yatırılmaz.); ÖSYM Kartlı Ödeme Sistemi (https://odeme.osym.gov.tr/)

Haberin Devamı