Gazete Vatan Logo

ÖSYM uyardı! Bugün sona eriyor

ÖSYM sınava girecek adayları uyardı. 2019-Eczacılıkta Uzmanlık Sınavı için bugün geç başvuru günü.

ÖSYM uyardı! Bugün sona eriyor

Sınava girecek bütün adayları ilgilendiriyor. EUS geç başvuru işlemi bugün sona eriyor.Başvuru ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr adresi üzerinden tamamlanıyor.

Geç başvuru gününde yapılan başvurularda sınav ücreti, başvurunun yapıldığı gün ÖSYM’nin internet sayfasında e-İŞLEMLER’de yer alan “ÖDEMELER” alanından kredi kartı/banka kartı ile ödenecektir. Bankalardan ücret ödemesi yapılmamalıdır. Geç başvuru gününde başvurusunu yaptığı hâlde sınav ücretini aynı gün içinde yatırmayan adayların başvuru bilgileri silinecektir. Bir başvuru merkezinden başvuru yapan adaylar, başvuru merkezine 10,00 TL Başvuru Hizmeti Ücreti ödeyeceklerdir.

EUS NE ZAMAN YAPILACAK?
Eczacılıkta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı 21 Eylül 2019 tarihinde uygulanacak.
EUS SONUÇLARI NE ZAMAN UYGULANACAK?
Eczacılıkta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı sonuçları 15 Ekim 2019 tarihinde açıklanacak.
DİKKAT: Adaylar, başvuru bilgileri sisteme kaydedildikten sonra sınav ücretini yatırarak başvurularını tamamlayacaklardır. Başvuru bilgileri sisteme kaydedildiği halde sınav ücretini süresi içinde yatırmayan adayların başvuruları tamamlanmamış olacağından sisteme girilmiş olan başvuru bilgileri silinecek, başvuru kayıt bilgileri iptal edilecek, bina/salon atamaları yapılmayacak, bu adaylar için Sınava Giriş Belgesi de düzenlenmeyecektir. (Aday Başvuru Formunun ŞEHİT EŞ/ÇOCUĞU VEYA GAZİ/GAZİ EŞ/ÇOCUĞU OLMA DURUMU bilgi alanındaki seçeneklerden herhangi birini işaretleyen ve bu bilgisi ilgili kurumlar tarafından onaylanan adaylar hariç).

Haberin Devamı