Gazete Vatan Logo

ÖSYM KPSS 2020/5 tercih kılavuzu yayınlandı! 2020 Sağlık Bakanlığı tercih kılavuzu başvurusu 1 Nisan’a kadar devam edecek! İşte KPSS TERCİH KILAVUZU

KPSS 2020/5 tercih kılavuzu yayınlandı. Sağlık Bakanlığı personel alımı tercih kılavuzu böylece belli oldu. Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuruları ile KPSS tercih kılavuzu adaylar tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurunda bulunmak isteyen adaylar, tercihlerini, 26 Mart – 01 Nisan 2020 tarihleri arasında tercih kılavuzunda belirtilen kurallara göre ÖSYM'nin internet sitesi üzerinden T.C. Kimlik Numarası ve şifresini girerek yapacaklar.

ÖSYM KPSS 2020/5 tercih kılavuzu yayınlandı! 2020 Sağlık Bakanlığı tercih kılavuzu başvurusu 1 Nisan’a kadar devam edecek! İşte KPSS TERCİH KILAVUZU

Sağlık Bakanlığı 2020/5 tercih kılavuzu yoğun bir şekilde araştırılıyor. Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurusu yapacak adaylar, tercihlerini, 26 Mart – 01 Nisan 2020 tarihleri arasında tercih kılavuzunda belirtilen kurallara göre ÖSYM'nin internet sitesi üzerinden T.C. Kimlik Numarası ve şifresini girerek yapabilecektir. İşçi alımı başvuruları ise İŞKUR üzerinden yapılacak.

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI TERCİH KILAVUZU YAYINDA

Sağlık Bakanlığı personel alımı tercih kılavuzu yayınlandı. Ortaöğretim, ön lisans ve lisans düzeylerinde tercih yapılabilecek. Sözleşmeli sağlık personeli pozisyonlarının bulunduğu KPSS-2020/5 Tercih Kılavuzu, ÖSYM’nin internet sitesi üzerinden yayınlanacaktır.

KPSS TERCİH KILAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ

Adaylar tercihlerini, 26 Mart – 01 Nisan 2020 tarihleri arasında tercih kılavuzunda belirtilen kurallara göre ÖSYM’nin internet sitesi üzerinden T.C. Kimlik Numarası ve şifresini girerek yapabilecektir. ÖSYM’ye veya Sağlık Bakanlığına posta yoluyla gönderilen veya elden verilen tercih listeleri geçerli olmayacaktır.

Haberin Devamı

Tercih işlemlerinde lisans düzeyindeki pozisyonlar için 2018-KPSS Lisans, ön lisans ve ortaöğretim düzeyindeki pozisyonlar için 2018-KPSS Ortaöğretim ve 2018-KPSS Ön Lisans sınav sonuçları kullanılacaktır.

İŞÇİ ALIMI BAŞVURULAR NEREDEN YAPILACAK?

İşçi alımı başvuruları, 26 Mart– 30 Mart 2020 tarihleri arasında Türkiye İş Kurumu’nun internet sitesi üzerinden yapılacak.