Gazete Vatan Logo
Magazin Osman Sınav romantik komediyle dönüyor: Ne Olur Ayrılalım

Osman Sınav romantik komediyle dönüyor: Ne Olur Ayrılalım

Ne Olur Ayrılalım yeni yayın döneminde fırtına gibi bir giriş yapmayı planlıyor. Osman Sınav'ın ekranlara döneceği Ne Olur Ayrılalım bilgileri sır gibi saklanıyor? Peki Ne Olur Ayrılalım ne zaman başlayacak? İşte merak edilen soruların yanıtları ve tüm ayrıntılar...

Osman Sınav romantik komediyle dönüyor: Ne Olur Ayrılalım

Osman Sınav'ın yapımcılığını üstleneceği dizi Ne Olur Ayrılalım hummalı bir çalışma içine girdi. Peki Ne Olur Ayrılalım dizisinde hangi oyuncular boy gösterecek? Dizisinin konusu ne? Merak edilen soruların yanıtlar ve Ne Olur Ayrılalım dizisinin detayları haberimizde yer alıyor...

Yeni yayın döneminde ekranlara gelmesi beklenen yeni dizi yine bir romantik komedi uyarlaması olacak. Dizinin ismi Ne Olur Ayrılalım. Dizinin cast çalışmaları bile başlamış. Dizinin yapımcısı Osman Sınav yeni sezon için kolları sıvadı durumda.

Başrollerini Jessica Alba ve Dane Cook’un oynadığı 2007 senesinde çekilmiş olan , “Good Luck Chuck” filminden esinlenerek yayınlanacak yeni dizi Ne Olur Ayrılalım Dizisinin yayın tarihi ve kanalı henüz belli değildir.

NE OLUR AYRILALIM KONUSU

Dizinin yabancı temasındaki konusu şöyleydi; birkaç arkadaş bir akşam şişe çevirmece oynadıkları gece başrol oyuncusu bir kızın lanetine uğrar ve artık birlikte olduğu her kız daha sonra tanıştığı ilk erkekle evlenir. Bir gün Charlie bir kadına aşık olur ve artık onunla birlikte olabilmek için bu laneti kaldırmak için çabalayacaktır.

Haberin Devamı