Gazete Vatan Logo

Ortalığı karıştıran iddia! O aslında First Lady değil

ABD Başkanı Donald Trump'ın eşi Melania Trump'ın bir süredir bazı yerlerde oldukça farklı bir görüntü sergilemesi ve ortam uygun olmasa bile büyük güneş gözlüklerini bir türlü çıkarmamasıyla ilgili çok konuşulacak bir iddia gündeme geldi.

Ortalığı karıştıran iddia! O aslında First Lady değil

Amerikalılar yine ilginç bir komplo teorisinin peşinde... Bu kez gündemde ABD Başkanı Donald Trump'ın eşi Melania Trump var.

İddiaya göre First Lady bazı zamanlar eşinin yanında olmak yerine kendisine benzeyen bir dublorü kullanıyor.

Son olarak ABD Başkanı Trump'ın Porto Riko'ya gerçekleştirdiği ziyarette yanındaki kişinin Melania Trump olmadığı düşnülüyor.

Görüntüleri incelemeye alanlar yağmurlu havada oldukça büyük bir güneş gözlüğü takan Melania Trump'ın burnunun takma olduğu görüşünde. Güneş gözlüğünün durduğu noktada farklı bir ton söz konusu.

Ayrıca zaman zaman Fisrt Lady'nin kendi görüntüsünden farklı bir halde olduğu da iddia ediliyor. Söz konusu iddialar sosyal medyada paylaşım rekorları kırıyor.

Porto Riko gezisi öncesi çekilen görüntülerde Melania Trump helikoptere binmeden önce güneş gözlüğü takmıyor. Ancak helikopterden iniş itibariyle gözlük gözünden hiç çıkmıyor.

Ayrıca Donald Trump'ın yaptığı konuşma sırasında 'Şu anada yanımda duran eşim..' şeklinde First Lady'ye vurgu yapması da aslında yanında olmadığı halde eşinin yanında olduğunu gösterme çabası olarak yorumlanıyor.

Haberin Devamı