Gazete Vatan Logo

Ortadoğu ülkelerine hedıye ile açılacak!

Önümüzdeki yıl 15 bin çeşit hediyeyle müşterilerine ulaşmayı hedefleyen hediye sitesi buldumbuldum.com, Ortadoğu’ya açılma planları yapıyor. Hedef bölgenin en büyük hediye sitesi olmak.

Güçlü Gökozan’ın kurduğu hediye sitesi buldumbuldum.com, ilginç ve işlevsel hediye seçenekleri sunan bir site... Şu anda 10 bin çeşit ürünü müşterilerine sunan site, önümüzdeki yıl bu rakamı 15 bine çıkarmayı hedefliyor.

Cevahir, Capitol, Capacity, Torium ve Espark alışveriş merkezlerinde de 5 şubesi var ancak cironun yüzde 75’i internet üzerinden gelen satışlarla sağlanıyor. Yurtdışına açılma planları da var. Hedef Ortadoğu’nun en büyük hediye sitesi olmak.

Şubeler artacak

buldumbuldum.com’un Türkiye’nin en büyük hediye sitesi olduğunu belirten Güçlü Gökozan, “Farklı ve hiç kimsede olmayan ürünler bulmanın zorluğundan yola çıkarak, bu tür ürünlerin kolaylıkla satın alınabileceği bir internet sitesi kurma fikriyle yola çıktım. Bununla birlikte hediye alırken sıradan ürünler almaktan sıkılanlar için yüzlerce ürünü barındıran bir websitesi kurma fikri de etkili oldu” diye konuştu.

En ilginç ve en işlevsel ürünleri bularak getirtmeye başladığını kaydeden Gökozan, “Ürünler çok ilginç ve hiçbir yerde bulunmayan ürünler olduğu için bir anda inanılmaz bir ilgi çekti ve çok büyük bir popülariteye ulaştı. 2 ay sonra siparişleri mevcut depomuzla yetiştiremeyeceğimizi anlayarak çok daha büyük bir yere taşınıp ekibi genişletmek zorunda kaldık. Yurtdışında ilk çıkan ürünleri aynı anda Türkiye’de de sunmaya başlayınca takip edilmeye başladık ve binlerce müdavimimiz oldu. Websitemizi, Cevahir, Capitol, Torium, Capacity ve Eskişehir Espark alışveriş merkezlerindeki şubelerimiz izledi” diye konuştu. Gökozan, buldumbuldum.com’un şu anda 10 binden fazla hediye çeşidi ile hizmet verdiğini dile getirdi.

Gökozan, bu sayıyı 2014’te 15 binin üzerine çıkaracaklarını, şubelerinin de artacağını kaydeden Gökozan, “Amacımız yıllar boyu hediye denilince ilk ve tek marka olarak akıllarda kalmak. Önümüzdeki sene içinde Ortadoğu’ya da açılmayı planlıyoruz. Hedefimiz tüm Ortadoğu’da da en büyük hediye markası olmak” değerlendirmesini yaptı.

En şakacı Trabzon en erotik Adana

GÜÇLÜ Gökozan, illere göre ilginç alışveriş bilgileri verdi. Buna göre; En romantik il İzmir. Sevgiliye hediye kategorisindeki ürünlerin yüzde 16’sı İzmir’e gönderiliyor. Kişiye özel hediye kategorisindeki ürünlerin yüzde 21’i Ankara’ya gönderiliyor. Şaka ürünleri satışında Trabzon’a gönderim payı tüm gönderimler içinde yüzde 25. En çok ürün satın alınan il nüfusun da etkisiyle İstanbul. İstanbul tüm satışta yüzde 33 paya sahip. Erotik ürünleri en çok satın alan il ise yüzde 22 ile Adana. En çok elektronik ürün alan il yüzde 21 payla Bursa. Kişiye özel iPhone kılıfı, saat, cüzdan ve kupa bardaklara çok ciddi talep var. Yılbaşı öncesinde kişiye özel yazılı Oscar Ödülü, içinde 365 aşk mesajı yazan aşk kavanozu, içine sıcak su konunca üzerindeki resim ortaya çıkan Sihirli Kupalar, Uçan Dilek Fenerleri, Donan Kupalar ise en çok satan ürünler oldu.

300 bin kişinin Oscar’ı var!

SİTEDE tüm zamanların en çok satan 3 ürünü Oscar Ödülü, Dilek Feneri ve Şok Kalem. Sitede 5 yıl önce satılmaya başlanan Oscar Ödülü o kadar çok ilgi görmüş ki Türkiye’de bir fabrikaya ürettirmek zorunda kalmış Güçlü Gökozan... “O günden bugüne Oscar 300 binden fazla sattı. Çok fazla taklidimiz olmasına rağmen bu üründe pazarın hala yüzde 50’si bizim. Türkiye’de 300 bin kişinin Oscar ödülü var diyebilirim” bilgisini verdi.

Haberin Devamı