Gazete Vatan Logo

Orta öğretim KPSS başvuruları bugün başladı!

Orta öğretim KPSS başvuruları 3 Temmuz yani bugün itibariyle başladı. Binlerce öğrencinin katılacağı KPSS orta öğretim için sınav ücreti ne kadar ve ödemeler nereye yapılacak? İşte KPSS-orta öğretim hakkında merak edilen tüm detaylar...

Orta öğretim KPSS başvuruları bugün başladı!

Orta öğretim KPSS başvuruları 3-19 Temmuz tarihleri arasında alınıyor. Sınav heyecanıyla bekleyişe başlayan KPSS adayları ÖSYM'nin resmi internet sitesi "https://ais.osym.gov.tr/" üzerinden sınav başvurusunu yapabilecek.

KPSS-2018/1 BAŞVURULARI İÇİN TIKLAYINIZ

KPSS 2018 NE ZAMAN?

Ortaöğretim KPSS 7 Ekim 2018 tarihinde düzenlenecek. Sınav için başvurular 3-19 Temmuz tarihleri arasında alınacak. Sonuçlar ise 8 Kasım 2018 tarihinde açıklanacak.

KPSS ÖDEMELERİ NEREDEN YAPILIYOR?

KPSS-ortaöğretim için sınav ücreti 15 TL olarak belirlendi. Ödemeler aşağıdaki bilgiler doğrultusunda yapılacak.

Akbank’ın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Albaraka Türk Katılım Bankasının tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Finansbank’ın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Türk Ekonomi Bankası’nın tüm şubeleri ve internet bankacılığı; Halkbank ATM, internet bankacılığı ve şubeler; ING Bank'ın tüm şubeleri ve internet bankacılığı (KKTC'den başvuracak adaylar hariç); Vakıf Katılım Bankası'nın tüm şubeleri ve ATM (KKTC'den başvuracak adaylar hariç); Ziraat Bankası sadece internet bankacılığı ve mobil bankacılık (Şubelerden ve ATM’den ücret yatırılmaz.); ÖSYM Kartlı Ödeme Sistemi (https://odeme.osym.gov.tr/)

Haberin Devamı