Gazete Vatan Logo

Orijinal mini radyo ister misiniz?

1955 model efsanevi Philips radyonun tasarımından ilham alan Philips, orijinal mini radyo üretti.

Orijinal mini radyo ister misiniz?

Philips, nostalji severlerin karşısına Orijinal Mini Radyo ile çıkıyor. Radyo hem retro tasarımı hem de teknolojik özellikleri ile göz dolduruyor. Kılıfında olsa bile tüm iPod ve iPhone ürünlerinin bağlanabildiği Orijinal Mini Radyo, müzik zevkini kesintiye uğratmadan şarj da ediyor. Akılcı bir tasarıma sahip olan yaylı dock bağlantı portuna, özel adaptör gerektirmeden tüm iPod veya iPhone cihazları takılabiliyor. Dahası, kılıf takılıyken bile çalıştığından size sadece iPod veya iPhone''unuzu takmak kalıyor.

Dock’a bağlandığında iPod ve iPhone saatiyle otomatik olarak senkronize olan, FM dijital istasyon ayarı bulunan Orijinal Mini Radyo, Bas Refleks Hoparlör Sistemi sayesinde güçlü ve derin bas sesleri veriyor. Size de tek bir kolay bağlantıyla tüm müziğinizi taşınabilir cihazlardan ve bilgisayarlardan dinleyebilmenin keyfini çıkarmak kalıyor.

Sizi ve yanınızdaki kişiyi farklı saatlerde uyandırmak için çift alarm özelliğine sahip Philips Orijinal Mini Radyo, en sevdiğiniz müzikle uykuya dalmak için kapanma zamanlayıcısına ve güne keyifli başlamak için nazik uyandırma özelliğine sahip. Kapanma zamanlayıcısı, uykuya dalmadan önce istediğiniz müziği veya radyo istasyonunu ne kadar süreyle dinlemek istediğinizi belirlemenize olanak tanıyor.

Haberin Devamı

Philetta "254" olarak da bilinen 1955 model efsanevi Philips radyonun simgeleşmiş öğelerini bir adım öteye taşıyan Orijinal Mini Radyo ile evinize retro bir tarz katarken müziğin tadını en son teknoloji ile çıkarabileceksiniz.

Philips Orijinal Mini Radyo, 279,90 TL’den satışa sunuluyor.



KAYNAK : Teknolojioku.com - Orijinal mini radyo ister misiniz?