Gazete Vatan Logo
Magazin Orhan Ölmez'i bakın neden bıçaklamışlar?

Orhan Ölmez'i bakın neden bıçaklamışlar?

Şarkıcı Orhan Ölmez, dün akşam komşusunun da aralarında olduğu 4 kişi tarafından bıçaklandı. Ünlü ismin yapımcısı Veysel Şimşek, telefonla bağlandığı programda yaşananları anlattı.

Orhan Ölmez'i bakın neden bıçaklamışlar?

"TAŞINIYORSANIZ YARDIMCI OLAYIM"

Edinilen bilgiye göre; Halkalı'da bulunan bir sitede ikamet eden Orhan Ölmez, daha önce de birkaç kez gürültü çıkaran komşuları ile dün akşam bina girişinde karşılaştı. Alkollü olduğu öğrenilen komşularına "Eğer taşınıyorsanız yardımcı olayım" diyen Ölmez, binadan çıktı. Bu sözlere sinirlenen komşuları, sanatçıyı otoparka kadar takip etti. Otomobiline binen Ölmez'in yanına gelen 4 kişi, araca binip kontak anahtarını çıkardı. Ölmez'in boğazını sıkan ve darp eden saldırganlar, sanatçıyı 5 yerinden bıçakladı. Orhan Ölmez hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, polis saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

"4 TANE SOL KALÇASINDA, 1 TANE SAĞ KALÇASINDA YARA VAR"

Orhan Ölmez'in uğradığı saldırının ardından yapımcısı Veysel Şimşek, Kanal D'de yayınlanan 'Renkli Sayfalar' programına telefonla bağlandı. Şimşek, "Orhan'ın sağlığı şu an çok iyi. Saldırganlarla herhangi bir husumeti yok. Daha önce de sesle alakalı bir kaç uyarısı olmuş. Dün akşam saat 7 civarında çok fazla ses gelince Orhan yukarıya çıkmış. 'Taşınıyor musunuz, yardım edeyim' demiş. 'Hayır' cevabını alınca asansöre yönelmiş, aşağı inip arabasına binmiş. 4-5 kişi Orhan'ın peşinden gitmiş. Arabadan indirip darp etmişler. İçlerinden biri arabanın anahtarını almış. Boynunda kaşkolu varmış. O kaşkoldan tutup yere düşürmüşler. Kafasına tekme atmışlar. 4 tane sol kalçasında, 1 tane sağ kalçasında bıçak yarası var. Kafasının iki yerinde de açılma var. Orhan zaten taşınacaktı. Dün akşam oradaki evinde kalmış, böyle bir talihsizlik yaşanmış" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı