Gazete Vatan Logo

Orhan Gencebay kayıp kızı arıyor

Orhan Gencebay ve Müge Anlı birlikte, bebekken evlatlık verilen kayıp kızı arıyor

Orhan Gencebay kayıp kızı arıyor

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan iki kardeş, 2 aylıkken evlatlık verilen ablalarını bulmak için yardım istedi. Sultan Şentürk ve Zülbiye Yayla, ablalarının Orhan Gencabay'ın filminde oynadığını öğrendiklerini söylemesi üzerine programa telefonla katılan ünlü sanatçı, "O kızımızı çok sevmiştik. Bulunması için elimizden geleni yapacağız" dedi.

İKİ AYLIKKEN VERİLDİ

8 çocuklu Hanife ve Ömer Topuz çiftinin 5'inci çocuğu olan Zülbiye 1971'de dünyaya geldi. Anne babanın işte olduğu bir gün çocuklar evde yangın çıkardı ve 2 günlük Zülbiye bebek yangından son anda kurtarıldı. Geçim sıkıntısı da çeken çift, bir komşularının önerisi üzerine küçük kızı evlatlık olarak başka bir aileye verdi. O günden sonra bebekten bir daha haber alınamadı.

GENCEBAY DA ARIYOR

Evlatlık verilen ablalarını bulmak için araştırma yapan Sultan Şentürk ile Zülbiye Yayla, o dönemki komşularının bir tanıdığı ile görüştü ve ablalarının çocuk yaşta Orhan Gencebay'ın bir filminde oynadığını öğrendi. Bu iddiaların konuşulduğu Müge Anlı'nın programına bağlanan Gencebay ise küçük kızı hatırladığını belirtti. Gencebay "Onu çok sevmiştik. Ben de araştıracağım. Kızımızı bulacağız" dedi. Genç kız hakkında fazla bilgisi olmadığını ifade eden ünlü sanatçı, dönemin prodüktörünün ayrıntılı bilgiye sahip olabileceğini söyledi.

Haberin Devamı

SABAH