Gazete Vatan Logo

Organize cinayet

Geçen yıl Ümraniye Fatih İlkokulu bahçesinde servisi sahipleri arasında çıkan çatışmada yaralanan servisçi Ramazan Sarı, önceki gün tedavi için gittiği Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde eşiyle birlikte öldürülmüştü.

Organize cinayet

Geçen yıl Ümraniye Fatih İlkokulu bahçesinde servisi sahipleri arasında çıkan çatışmada yaralanan servisçi Ramazan Sarı, önceki gün tedavi için gittiği Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde eşiyle birlikte öldürülmüştü. Olaydan sonra polis tetiği çeken kişinin, geçen yıl ki olayda öldürülen Cüneyt E.’nin kardeşi Feyyaz E. olduğu üzerinde durdu. Araştırmalarını bu yönde sürdüren polis olay görüntülerini de incelemye aldı. Görüntüleri inceleyen polisin dikkatini saldırgan ateş ederken yanında duran bir kişi çekti. Bu kişinin olay boyunca telefonla konuştuğunu ve sakin tavırlar sergilediğini gören polis, bu kişinin cinayet zanlısı Feyyaz E.’nin dayısı Recep S. olduğunu belirledi. Bunun üzerine düzenlenen operasyonla Recep S. gözaltına alındı. Polis şimdi hem tetiği çeken kişinin hem de Recep S.’nin tüm saldırı boyunca telefonla konuştuğu kişinin peşinde.

Dayı yakalandı

Gözaltına alınan Recep S. ifadesinde şunları anlattığı öğrenildi: Yeğenim Feyyaz E.’nin resmi nikahsız eşi Berivan Ö. hastanede yatmaktaydı. Feyyaz’la beraber onu ziyaret için gidiyorduk. Bu arada ben telefondan Feyyaz’ın annesi olan ablamı aradım. Bir şeye ihtiyaçları olup olmadığını soracaktım. Feyyaz iki adım önümde yürüyordu. Birden hızlanmaya başladı. Peşinden de silahla ateş etmeye başladı. Ben o an ne olduğunu anlayamadım. Olayın vahametiyle şok yaşadım. Feyyaz koşarak kaçarken ben de peşinden kısa bir süre yürüdüm. Akabinde İnkilap Mahallesi yönüne gittim. Önce kendi evime daha sonra da ablam Selime’nin evine gittim. Olayın ne olduğunu öğrenmek istedim. Kendim gelip ifade vereceğim sırada polisler beni gözaltına aldı. Ramazan Sarı isimli şahsı ismen biliyorum. Bu kişi yeğenim Cüneyt E.’nin öldüğü olaydaki sanıklarından biridir. Ama kendisini tanımıyorum.

Haberin Devamı