Gazete Vatan Logo

Ordu'da kan donduran olay! Elleri ve ayakları bağlı şekilde bulundu

Ordu'nun Korgan ilçesinde evde tek yaşayan yalnız bir yaşlı kadın, domuz bağı ile bağlanıp, çuvala konulmuş halde ölü bulundu. Yaşlı kadının bazı eşyalarının çalındığı öğrenildi.

Ordu'da kan donduran olay! Elleri ve ayakları bağlı şekilde bulundu

Olay, akşam saatlerinde ilçeye bağlı Saraaliç Mahallesi'nde meydana geldi. Evde yalnız yaşayan Makbule Sarı'dan uzun süre haber alamayan kızı, mahallenin muhtarına haber verdi. Muhtar Mustafa Bilgi'nin de Sarı'ya ulaşamaması üzerine durum polise bildirildi. Makbule Sarı'nın evine gelen polis ve sağlık ekipleri, çilingir yardımıyla eve girdi. Polis ekipleri, yaşlı kadını çarşafa sarılı, elleri ve ayakları iple bağlanmış halde buldu. Yapılan incelemede Sarı'nın hayatını kaybettiği belirlendi. Makbule Sarı'nın cesedi, savcılık incelemesinin ardından hastane morguna kaldırıldı. Evde para ve değerli eşyaların çalındığını tespit eden polis ekipleri, cinayet şüphesi üzerine soruşturma başlattı.

“Her tarafı bağlanmış, çuvala konulup dikişmiş”
Sarıalıç Mahalle Muhtarı Mustafa Bilgi, akşam saatlerinde kendilerine gelen ihbar üzerine bulunduklarını söyledi. İçeri girildiğinde gördüklerinin karşısında şoke olduklarını aktaran Muhtar Bilgi, “İlk defa böyle bir şey görüyoruz. Her tarafı bağlı, çuval ve çarşaf içerisine konulmuş bir de üzerine dikilmiş. Sonrasında olay yeri ekipleri geldi ve incelemeler devam ediyor. Bir miktar paranın çalındığı söyleniyor ve ev talan olmuş. Kadını etkisiz hale getirince bütün eşyaları dökmüşler. Evinden televizyonunu da götürmüşler” dedi.

Haberin Devamı