Gazete Vatan Logo

Ordu'da 2 lise öğrencisi başlarından vurulmuş halde bulundu

Ordu'da iki açıköğretim lisesi öğrencisi başlarından vurulmuş halde bulundu. Gençlerin intihar ettikleri ihtimali ağırlık kazandı.

Ordu'da 2 lise öğrencisi başlarından vurulmuş halde bulundu

Alınan bilgiye göre, Altınordu ilçesi Karşıyaka Mahallesi'ndeki binaların arasında bulunan kameriye de iki kişinin cesediyle karşılaşan mahalle sakinleri durumu polis ekiplerine haber verdi.

Bir süre sonra olay yerine gelen ekipler arkadaş oldukları öğrenilen Nazlı Hakan (16) ve Serkan Göçer'in (17) tabancayla başlarından vurulmuş olduğunu belirledi.

Hakan ve Göçer'in cesetleri savcı tarafından yapılan incelemenin ardından Ordu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olay yerinde bulunan iki tabancaya ise ekipler tarafından el konuldu.

Öte yandan olay yerine gelen gençlerin yakınları sinir krizleri geçirirken, görüntü alan gazetecilere de tepki gösterdi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

GENÇLERİN AŞK İNTİHARI
Ordu'da, bu sabah iki lise öğrencisi, mahalle sakinleri tarafından başlarından vurulmuş halde bulundu. Gençlerin intihar ettikleri ihtimali ağırlık kazandı.
Altınordu ilçesi Karşıyaka mahallesindeki ilkokul binasının arkasında bulunan kameriye de iki kişinin kanlar içinde cesediyle karşılaşan mahalle sakinleri, durumu polise haber verdi. Olay yerine gelen ekipler Açık Öğretim Lisesi öğrencisi Nazlı H. (16) ve Serkan G (17)'nin tabancayla başlarından vurulmuş olduğunu belirledi. Olay yerinde iki tabanca ele geçiren polis, gençlerin birbirlerinin başına ateş ederek intihar ettikleri ihtimali üzerinde duruyor.
Edinilen bilgiye göre, Serkan G. ile Nazlı H.'ın sevgili oldukları ancak kız tarafının bu ilişkiye onay vermedikleri için gençlerin bir süredir psikolojilerinin bozuk olduğu belirtildi. Olay günü Nazlı H.'ın gece eve gitmediği, ailesinin de polise kayıp başvurusu yaptığı ortaya çıktı. Gençlerin birbirlerinin başlarına silah dayayarak karşılıklı intihar ettiği ihtimali ağırlık kazandı.

Haberin Devamı