Gazete Vatan Logo

Oral sekse zorladığı kadına: "Siz beyaz kızlar bunda iyisiniz"

4 çocuk babası adam, barda çalışan kadına tecavüzde bulundu. Çalılıkta 3 saat süren cinsel saldırı sonrası sapık adam, ömür boyu hapse mahkum edildi.

İngiltere'de yaşanan olayda, 33 yaşındaki Abdul Ghafoor, 20'li yaşlarındaki kadına gece 3 saat süren cinsel saldırıda bulundu. Genç kadına oral sekse zorlayan sarhoş adam, kız kardeşine yazmaya çalışan kızın telefonunu kırdı. Olayın bir noktasında kaçmaya çalışan kadın, 33 yaşındaki Ghafoor tarafından yakalandı va çalılıklara geri getirilerek tecavüze devam edildi.

30 Mayıs gecesi yaşanan olayda, Ghafoor'un bar çalışanı kıza cinsel saldırıda bulunmadan önce başka iki kadına oral seks teklifi yaptığı ve reddedildiği öğrenildi. Kadının kız kardeşi ise aldığı mesaj üzerine polise haber verdi ve polis helikopterinin de dahil olduğu geniş çaplı arama başlatıldı.

Tecavüzü sonlandıran 4 çocuk babası Ghafoor kadının giyinmesine izin verdi fakat kadını bırakmayarak şehre birlikte gideceklerini söyledi. Polis tarafından fark edilen Ghafoor, yakalandı.

Savcı, Abdul Ghafoor'un ırkçı olduğunu ve kadının beyaz olduğu için kendisinin ona oral seks yapmaya zorlamayı normal gördüğünü söyledi. Savcı ayrıca, kadının çok cesur olduğunu ve ilaçlı psikolojik tedavi gördüğünü söyledi.

Ghafoor ise mahkemede, sarhoş olduğunu ve kadının rızasıyla ilişkiye girdiklerini ifade etti. Atılan mesaj konusunda ise kendisinin davet edildiği bir doğumgünü partisi düzenlemek için atıldığını söyledi.

Hakim ise oral sekse zorladığı kadına "siz beyaz kızlar bunu iyi yapıyorsunuz" demesinin işlenilen suçun ırkçı bir yönü olduğunu gösterdiğini belirtti.

Abdul Ghafoor ömür boyu hapse mahkum edildi.

Haberin Devamı