Gazete Vatan Logo

Oppo Find 5 için yeni bir güncelleme hazırlanıyor

Güncelleme kapsamında arabirim oldukça etkileyici bir yapıya bürünüyor.

Çin’in yerel üreticilerin Oppo, Find 5 modeli ile üst sınıf bir telefon oluşturmayı başarmıştı. Dünya genelinde henüz satışa sunulmayan telefonun ülkemizdeki kimi kullanıcılar tarafından kullanıldığına şahit olduk. Oppo, Find 5 için "Proje Firefly" kod adlı yeni bir güncelleme hazırlarken, güncelleme kapsamında birçok yeniliği telefona sunacak. Söz konusu yeniliklerin başında ise etkileyici bir kullanıcı arayüzü geliyor.

Güncelleme kapsamında yer alan yeniliklerden bir diğer ise ana ekranda yer alan ve kullanıcılara kolay fotoğraf çekimi sunan bir widget oldu. Çekim esnasında oluşturulan efektler oldukça başarılı görünüyor. GSMArena kaynaklarının elde ettiği bilgiler neticesinde güncellemenin çok yakında sunulması bekleniyor. Yeniliklere aşağıda yer alan videodan göz atabilirsiniz.



Yekpare gövdesi 12 farklı üretim sürecinden geçen Find 5''ın başlıca teknik özelliklerini sizler için bir kez daha hatırlatacak olursak, 1.5 GHz''de çalışan dört çekirdekli Qualcomm APQ8064 Snapdragon S4 Pro platformu, Adreno 320 grafik işlem birimi, 2 GB RAM, Android 4.1.2, 5-inç büyüklüğünde - 1920 x 1080 piksel çözünürlüğünde (441 ppi) dokunmatik IPS ekran, f/2.2 diyafram açıklığına sahip 13 MP kamera, 1.9 MP ön kamera, HDR video desteği, Dirac HD ses teknolojisi ve 2.500 mAh kapasiteli batarya.

Haberin Devamı


KAYNAK : Teknolojioku.com - Iron Man 3 cephesinden yeni detaylar geldi!