En yeni ve en iyi

Bodrum’un diğer bütün yörelerine gol atan bir bölge oldu Yalıkavak... Son 2 sezondur, her alanda en trend olan adreslere sahip olduğu gibi, otelcilik dalında da eline su dökülmez oldu. Kısa süre öncesine kadar, bakir bir semt olduğunu bile söyleyebiliriz. Bu sebepten midir bilinmez, en geniş metrekarelere de oralarda rastlıyorsunuz. Bu konudaki son tecrübemiz, ‘Sirene Luxury Bodrum’ oldu. Zira, bir iki marka haricinde, böylesi geniş odalara sahip bir otele rastlamamıştım.

En yeni ve en iyi

Tek özelliği büyüklüğü değil elbette! Standart konaklamalarında bile, muadillerinin süit odalarda sunduklarına erişiyorsunuz. Hani, otelden çıkmanıza gerek kalmadan bir hafta geçirebileceğiniz çeşitlilik vardır ya... İşte tam da öyle bir yer burası... Farklı mutfaklardan, değişik lezzetler tadabiliyorsunuz restoranlarında... Spa bölümü ise cabası... Maalesef uydurup kese olamadık! Fakat çıkanların yüzlerindeki ifade, ne kaçırdığımızı anlatır gibiydi. Anlayacağınız; dört dörtlük zaman geçirebileceğimiz tatlı işletmemizi bulduk. Üstelik, henüz ilk senelerini yaşarken! Sonuç olarak Sirene’ye, ‘en yeni olduğu kadar, en iyilerden de olmuş!’ diyebiliriz.

Haberin Devamı

ÇOĞALIYORMUŞ MEĞER!

En yeni ve en iyi

Geçtiğimiz haftalarda, Hande Yener imzalı ‘Sebastian’dan bahsetmiştik. Fakat markanın, şubeleşmeye gittiği haberini yeni öğrendim. Bizim havadisini verdiğimiz lokasyon, Yalıkavak’daki ‘Beach’ konseptli adresleriydi. Meğer, Gümbet taraflarında bir de kulüp açmışlar. Geçtiğimiz senelerde ‘Posh’ adındaki kulübünden tanıyacağınız, Levent Akbulut ile ortak olmuşlar. Malum, bölgeden ötürü yabancı müzikler de çalınıyor mekanda... Oraların turistik eğlencesini sever misiniz bilmem. Ama standart konseptinin dışında, sezon boyunca birçok sanatçının konserleri de gerçekleşecekmiş. Başta Hande Yener olmak üzere tabii ki...

EN İYİ BALIK RESTORANLARI

- Sur Balık (Arnavutköy)

- Yeniköy Yelken

- Doğa Balık (Beylerbeyi)

- Revma Balık (Arnavutköy)

- Park Fora (Kuruçeşme)

- Set Balık (İstinye)

- Arşipel (Kuruçeşme)

- Akın Balık (Karaköy)

- Balıkçı Kahraman (Rumelikavağı)

Haberin Devamı

- Yüksel Balık (Yeşilköy)

EN İYİ ET RESTORANLARI

- Sahan Restoran (Ataşehir)

- Levent Köşebaşı

- Develi (Samatya)

- Ali Ocakbaşı (Karaköy)

- Günaydın Kebap (Maçka)

- Adana İl Sınırı (Taksim)

- Butcha Steakhouse (Levent)

- Suda Kebap (Suada)

- İkinci Bahar (Samatya)

- Kirvem Ocakbaşı (Beyoğlu)

DİĞER YENİ YAZILAR