Yeni bir marka mı doğuyor?

Yeni bir marka mı doğuyor

Şişli’de birkaç senedir hizmet veren bir işletme var; Cafe De Keske... Bölgede yaşayanların uzun zamandır ziyaret ettiği bir adres burası. Müşterisini tek noktada memnun etmesi bir yana, şubeleşme kararı da almışlar. Yeni dükkan açtıkları lokasyon ise Büyükdere Caddesi’nde... Anlaşılan o ki, seri mekanlar listesine yeni bir marka daha giriyor.

Salon ekipleri, en lüks restoranlara taş çıkartır cinsten nazik. Mutfak derseniz; öyle kalabalık bir kadroya sahip ki sormayın. Mönüleri de oldukça geniş... Etten balığa, risottodan makarnalara, ‘yok’ yok neredeyse... Sadece tatlıları bile okumak sayfalarca sürüyor. Daha önce başka yerde böylesi geniş bir mönüye rastlamamıştım.

‘Patisserie’ bölümü ise bambaşka yeteneklere sahip. Kendine has öyle lezzetleri var ki sormayın! En iddialı oldukları alan da pastalar... Benim gibi doğum gününde bile pasta yemeyen adama yedirdiler ya, helal olsun. Bildiğiniz meşhur markalar tatsa, şapka çıkartır ustalarına. Takılmaya vaktiniz olmazsa, kapıdan bir ufak alışveriş yapmadan geçmeyin...

Haberin Devamı

Bugün 23 Nisan!

Yeni bir marka mı doğuyor

Ünvanımız ‘Gezenti’ dediysek, çocuğunuzla da gezmeyin demedik! Bugün hemen hemen herkes, tüm vaktini çocuklarına ayıracaktır. Buyrun size program yapmanıza yardımcı olacak birkaç tavsiye...

- Maslak UNIQ İstanbul’daki Xtrem Aventures, 8 bin metrekarelik bir parkur hazırlamış. ‘Survivor’ yarışmasını andıran alanda, büyüklere özel oyunlar da bulunacakmış.

- Looney Tunes karakterleriyle Party Kids’de bir kutlama yapılıyor. Esra Erol’un da katılacağı organizasyonda, ödüllü yarışmalar da düzenlenecekmiş.

- LEGOLAND Discovery Centre, bugüne özel bilet fiyatlarını 23 TL’ye indirmiş. ‘Star Wars Episode I’ mottolu sergi, anne-babaların da ilgisini çekebilir.

- Hilton İstanbul Bosphorus, çocuklara özel bir mönü hazırlamış. Yemeğin ardından küçük ustaların, mutfakta şeflerle kurabiye pişirme şansı da olacakmış.

- İstanbul Devlet Tiyatrosu, daha önce hiç tiyatro oyunu izlememiş çocuklara özel, Lay Lay Lom isimli bir oyun sahneye koyuyor. Ücretsiz biletleri Kültür Üniversitesi’nden temin edebilirsiniz.

Haberin Devamı

- Aysu Kuşin & Le Monde d’Aysu Sanat Atölyesi, kapılarını çocuklar için açıyor. Girişler ücretsiz. Eğlence yerine, genel kültür faaliyeti tercih edenlere.

- Tepe Nautilus AVM, korunmaya muhtaç çocuklar yararına bir sürü oyun yerleştirmiş. Hem eğlenmiş, hem de çocuğunuz adına bir hayırda bulunmuş olarak ayrılabilirsiniz.

- Bugün yoğun olanlar için, yarın da program var. İş Sanat, ‘Keloğlan’ adlı oyunu hazırlamış. Eserin başrollerini Pamela Spence ve Serkan Keskin paylaşıyor.

- Eataly’de, Pazar günü kutlama yapanlardan... Çocuklar, bir yandan yemek hazırlamayı öğrenirken, bir yandan da onları süsleyip sanat eserlerine benzetmeye çalışacaklar.

DİĞER YENİ YAZILAR