Yeni kokteyller Asmalı’da

Açılıyor olduğundan bahsetmiştik... Asmalımescit’deki yeni kokteyl profesörü barımızın adı, 5 Cocktails&More... Mekan, Oben Budak’ın imzasını taşıyor. Geçtiğimiz Pazartesi, sakin olur da birkaç deneme yaparım diye ziyarete gittim. Hiç de haftabaşını andırmayan bir kalabalık vardı. Öyle ki; sokakta dahi yürüyecek yer yoktu. Genç, düzgün ve her yeri sosyalleştiren bütün tayfayı toplamışlar resmen.

Yeni kokteyller Asmalı’da

Kalabalıktan fırsat buldukça tadabildiğim her karışımın, binbir tecrübeden sonra hazırlandığı çok belliydi. Başka yerde sipariş veremeyeceğiniz, kendine özel lezzetleri mevcut... Adresin Tektekçi grubuyla birlikte hayata geçirilmesinin de, büyük etkisi var elbette.

Aynı zamanda, her ne kadar bu işlerin içinde sıkça bulunsa da, Oben’in kendi adıyla sunduğu ilk mekanındaki bu doluluk, bir başarı hikayesidir. Önümüzdeki günlerde bu adresin adını, sıkça duyacağız gibi duruyor.

Yeni kokteyller Asmalı’da

Yerin altına davet ediyorlar

Karaköy bölgesi de sonunda, şifre ile girilen bir gece klubü sahibi oldu. Semtte bir sürü işletme olsa da, bu sistemi uygulayan ilk yer Mitte’nin alt katı oldu. Yeri böyle adlandırabiliyorum, zira kendine has ne bir ismi ne de bir tabelası var. ‘Bilen gelsin’ diyorlar. Mekanın yanındaki sokaktan girince sizi, pek dikkat çekmeyen bir demir kapı bekliyor. Eğer gün içinde telefonunuza mesaj geldiyse, o kodu göstererek içeri girebiliyorsunuz. Sanatsal ve kültürel faaliyetlerinden ötürü, çok duyuru meraklısı da değiller. Hoş, ziyaret ettiğimde iğne atsanız yere düşmüyordu ya, ayrı mesele. Bence başarılı olmuş. Mesaj size de gelirse, ‘harcamayın’ derim!

Haberin Devamı

Malum ertelemeler

Bu sıralar yaşadığımız üzücü olaylardan dolayı, bazı organizasyonlar için, iptal ya da erteleme kararları alındı. Her ne kadar mekanları komple kapamak elden gelmese de, özel organizasyonların tarihini ötelemek, saygıya değer. Ben de bildiklerimi sizlerle paylaşmak istedim ki, takviminizi gözden geçirebilesiniz...

- Dün gerçekleşmesi beklenen, ‘Wonderland’ temalı Mert Vidinli organizasyonu, başka bir tarihe ertelendi. Zamanı tekrar bildirilecek olan partide, Ayşe Boyner ve Doğuş Çabakçor müzik yapacaktı...

Haberin Devamı

- Pazartesi galası düzenlenecek, yeni bir tiyatro oyunu vardı; Aşk Listesi... Esentepe Kats Sahne’de oynanacak oyunun başrolünde Pamela Spence yer alıyordu. Sanırım oyun, gala eğlencesi düzenlenmeden sergilenecek...

- İpek Şenoğlu Cup-Tenis Turnuvası’nın açılışı nedeniyle, bir organizasyon ve basın toplantısı yapılacaktı. Turnuva, bu çalışmalar olmadan başlayacak.

- Mevzu hayır işi bile olunca, insanların canı toplanmak istemiyor. Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği bile, yaşanan olaylar nedeniyle Liv Hospital’daki etkinliklerini iptal etmişler.

DİĞER YENİ YAZILAR