Otel ve bar bir arada

Otel ve bar bir arada

Arnavutköy’de taze açılan mekanlar furyasına, bir yenisi daha eklendi... La Capria Bosphorus Otel ve altındaki Alexandra Coktail Bar & Fine Dining... Otel, Alaçatı ve Toscana’da da bulunan zincirin bir şubesi. 5 odalı butik, oldukça şirin bir konaklama adresi. Tarihi eser kıvamında dekore edilmiş. Boğaz manzarasına bakan cam kenarı jakuzileriyle, romantik bir hava yaratmışlar.

Alexandra ise kokteyl hazırlama konusunda mucizeler yaratan bir semt barı olmuş. Lezzetlerinin ötesinde, şık sunumlarla servis edilen karışımlar yapıyorlar. Ülkemizde yeni yeni oturmak üzere olan, kokteyl barı kültürüne iyi bir örnek olacak gibi duruyor... Retro aksesuarlarla süslenmiş mekanın, yemeğe bakış açısı da enteresan... Standart mönülerinin yanı sıra, ayda bir kez ‘Chef Night’ sloganlı akşamlar düzenleyeceklermiş. Her organizasyonda farklı mutfak şefleriyle, değişik tatlar deneme fırsatı sunacaklar. Denemeye değer...

Sirkde eğlenmek ister misiniz?

Otel ve bar bir arada

Türkiye’nin ilk sirk temalı gece kulübü açıldı. ‘Circus Club’ adındaki mekan, Reina’nın karşı çaprazında... Bilindik eğlence anlayışından çok farklı bir tarzları var. İçerisi tam bir karnaval havasında... Kah bir cüce palyaço çıkıyor karşınıza, kah tahta bacaklı uzun adamlar. Tavşan kafalı dansçıları, yılan şovları, alışıla gelmiş sahne performanslarından bambaşka çeşitler sunuyor. İçerisi, küre salıncaklar ve şaşırtmalı aynalarla dolu... Rengarenk bir top havuzu bile var. Dünyada örnekleri olan konsepti, son derece güzel taşımışlar. VIP müşteriler için hazırlanmış, Boğaz manzaralı ikinci katı ise cabası... Karşınıza çıkan beyaz tavşan, size ‘Alice Harikalar Diyarı‘nda’ hikayesini anımsatıyor. ‘Everything is possible, just imagine!’, yani ‘her şey mümkün, sadece hayal et!’ mottosuyla yola çıkmışlar. Bence başarmışlar da... Bir kez olsun gidip, görmek lazım...

Haberin Devamı

HAVADİSLER

- Yemekleri kadar canlı müzik programlarına da hayran olduğum Agency, takvimine yeni bir isim daha eklemiş... Perşembe geceleri İskender Paydaş ve orkestrası performans sergileyecek.

Haberin Devamı

- Londra, Dubai ve Mykonos’ta şubeleri olan, bir gece kulübümüz daha oluyor. İsmi ‘Toy Room Club’ olan mekan, bu Cuma günü Etiler Nispetiye Caddesi’ndeki adresinde, açılış partisi veriyor.

- Raffles Istanbul Zorlu Center, iki Michelin yıldızlı şef Sergi Arola’nın hazırladığı Pazar ‘brunch’ları düzenlemeye başladı. Meşhur şef, aynı zamanda çocuklara özel mönüler de hazırlamış.

DİĞER YENİ YAZILAR