Mitte Karaköy

Mitte Karaköy

Karaköy’ün dur durak bilmeyen gelişimine, bir yeni marka daha katkıda bulunurdu son zamanlarda... Henüz ilk haftalarını yaşayan mekanın adı ‘Mitte’... Diğer rakiplerinin aksine, ana caddede mevkilenmiş tek adres burası. Açılışı yapılmadan önceden de, hazırlık dönemine şahit olmuştum. Oldukça uzun süren tadilat serüvenini ve mükemmelleştirmeden anahtar çevirmek istemeyişlerini hatırlıyorum. Bu hafta ziyaret ettiğimde, onca bekleyişin boşa olmadığını gördüm.

Şık, göz yormayan bir havası var mekanın. Lüks görünümü yakalamakla beraber, samimi olma durumunu da kaybetmemişler. Her mekanın kendine has kokteylleri vardır... Fakat, genelde personel pek duruma hakim olmadığı için, doğru seçimler yapmanız zor olur. Burada ise tüm mönüye vakıf garsonunuz, ne sorarsanız sorun, cevabını verebiliyor. Kötü sürprizlerle karşılaşmayacaksınız!

Mitte Karaköy

Karaköy kozmopolit bir semt olsa da, ‘Mitte’ye önüne gelenin girmediğini‘ söyleyebilirim. Seçkin müşterilerle, itinalı servis alabileceğiniz bir nokta olmuş.

Sess çıkıyor Sess

Haberin Devamı

Geçtiğimiz Perşembe (abartmıyorum), tam 11 farklı mekana uğrayıp, hafta ortasının nabzını tuttuk. Nişantaşı, Karaköy, Etiler, Harbiye, aklınıza nereler geliyorsa artık... Çoğu mekan bomboştu, hatta en dolu diyeceğim yerin ise üç beş masa müşterisi vardı. Sess’i son adres tayin ettiğimize dua edebilirim. Zira, geç saatte gitmemize rağmen, kulübün alt büyük salonunda bile duracak yer yoktu. (Daha erken gitsek yer bulamayacaktık herhalde.)

Mitte Karaköy

Kimsenin ‘Bu benim işim değil ki!’, ‘Neden ben ilgileneyim?’ demediği bir işletme burası. DJ Can Parlak, ‘öttürüyor’ kıvamında müzik yaparken, halkla ilişkilerden eksik kalmıyor. İşletmeci Yüksel Yılan, sizi mutlu edecek en ufak şeyi halletmekten yüksünmüyor... Personel sanki apartmandaki komşularınız... Kapıdan bacaya güvenlik ekibi, en kalıplı abi duruşlarının altında, son derece güler yüzlü edalarını takınıyorlar. Patronların samimiyetini saymıyorum bile...

Demek ki, tesadüfen gelmiyormuş başarı. İşine sımsıkı bağlı insanların, ziyaret edilesi adresler yarattığının ispatıdır Sess... İlk günden beri tavırlarını ve hizmet anlayışlarını bozmamalarının ekmeğini yiyorlar. O da helal olsun! Şu sıralar onca ‘Ben oldum‘ diyen mekan, zamanla kendini bozarak zarar görüyor. Sess gibi duruşunu bozmayan işletmeler oldukça, yıllarca aynı yerin ayakta kalacağına inancımız artacaktır. Tebrikler...

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR