Terasta yemek ve müzik

Taksim Martı Otel’in bünyesindeki Mixo, uzun zamandır yeni favorim... Kışın giriş katında, yaz aylarında ise terastaki yerinde muazzam lezzetler sunuyor 2 senedir. Et ve deniz ürünlerinden oluşan, kupon bir mönüye sahip. Normal şartlarda, restoranların tek kalem mönüden oluşması gerektiğine inananlardanımdır. Zira her yemekten biraz anlayıp, adını ‘Dünya mutfağı‘ koyan yerler, pek de başarılı değildir. Fakat Mixo’nun başarılı şefi Burak Fındık, abartıdan uzak detaylarla işin üstesinden geliyor.

Terasta yemek ve müzik

Mekanın bu sezonki başka bir sürprizi de, Ayşegül İlsever’i transfer etmeleri olmuş. Kalifiye işletmeciyi, Billionerie ve Mini Bar’dan tanıyabilirsiniz. Doğru servisi bilen, kalburüstü tayfayı yakınen tanıyan bir isimdir. Mekana katkısını, ilk girişinizden itibaren hissediyorsunuz. İlsever’in son hareketi ise, eğlence adamı Serhan Sokulgan’la yapacakları eventler oluyor. ‘Eğlence adamı‘ dedim, çünkü şarkıcılıktan DJ’liğe, eğlence sektörünün birçok alanında yer alır kendisi... Son albümünü de yeni piyasaya sürdüğü için, canlı müzik programı yapacak sanmayın. Serhan, çok iyi becerdiği eski Türkçe müziklerle, DJ kabininde yer alacak. Program yarından itibaren her Perşembe... Kaçırmanızı tavsiye etmem.

Haberin Devamı

HAVADİSLER

Terasta yemek ve müzik

- Corridor, Milli Reasürans Çarşısı‘ndaki yerini kapadı. Yılların semt barı, Abdi İpekçi Caddesi’ndeki Cento Per Cento’nun yerine açılıyor. Mekan, yemekli ‘Pub’ konseptinde olacakmış...

- İşletmeleri kendinden soğutan Milli Reasürans’dan, Nusret ve Num Num da kaçtı. Nusret’in ‘Burger’ şubesini komple kapamasının yanı sıra, Num Num’un yeri ‘Develi’ oluyor...

Terasta yemek ve müzik

- Osmanbey’in müdavim barı Aztek, bu hafta yeni sezon açılışını yapıyor. 40 yıldır olduğu gibi, bu sezon da müzik eşliğinde mantı kaşıklamaya devam.

- Yekta Restoran el değiştirdi. Eskiden şikayet edilen mezeleri, son derece lezzetli bir hal almış. Dekoruna da dokunuşlarda bulunulan mekan, eskisinden çok daha iyi günler görecek gibi duruyor.

Terasta yemek ve müzik

- Karaköy’e bu hafta yeni bir mekan daha ekleniyor. Adresin adı; Mitte Karaköy... Çok geniş alana sahip olan mekan, restoran ve bar olarak hizmet verecek.

Haberin Devamı

- Odakule’deki Eelence kapandı. Kulübün yerini, İzmir ve Alaçatı Port’taki şubelerinden tanıdığımız ‘Tren’ alıyor...

DİĞER YENİ YAZILAR