Organizasyon sezonu açıldı

Yazın geç gelmesi tüm ‘event’lerin tarihlerini aksatsa da, her zamanki gibi Temmuz ayı en yoğun ay olma özelliğini koruyor. Biz de o tanıtım senin bu konser benim koşturup duruyoruz haliyle... Bu senenin en çok konuşturan organizasyon serisine gelirsek; Bestyle dergisinin şehir şehir farklı işleri oldu. Bir ay kadar önce ‘Bestylish’ mottosuyla Çeşme’de ünlüleri buluşturan dergi, geçtiğimiz hafta Bodrum’da ‘Bestylebloggerweekend’i düzenledi. Yüzbinlerce takipçileri olan meşhur fenomenleri, 3 günlük tur dahilinde aktivitelere boğdular. Beta Yelken Akademisi’nde, yelken kursları alındı. Plaj partileri hazırlandı. Canlı müzikli programlara gidildi. Anlayacağınız A’dan Z’ye, ‘Bodrum’da 3 gün nasıl geçirilir?’ dersi gibi bir şey oldu. Benim içinse; ‘sosyal medya fenomenlerinin önemini anlamama yardımcı oldu’ diyebilirim.

Organizasyon sezonu açıldı

HALİKARNAS YERLİ TURİSTE DE OYNUYOR

Onca seneyi geride bırakmasına rağmen, yine de organizasyon yapmaktan vazgeçmeyen mekanlara bayılıyorum. ‘Biz zaten olduk’, ‘Artık bir şey yapmamıza gerek yok’ demeyip, müşterisine yenilikler sunmak, bir mekanı illa başarılı kılıyor. Hem de Halikarnas gibi sadece yabancı turiste iş yaptığı düşünülen bir adresin, yerli misafirleri için sanatçı çıkarması daha da gurur verici... Son organizasyonları ise, bayramın 2. günü düzenlenen Gülşen konseri oldu.

Haberin Devamı

Binlerce insanın ziyaretçisi olduğu mekanın kapısında da, uzun kuyruklar oluşmuş. Bir gece öncesinde ise, Ozan Çolakoğlu performans sergilemiş. Görünen o ki; Halikarnas’ın sahnesi bütün sezon dolu olacak. Yabancı misafirlerinden tonla para kazanmasına rağmen, ülkesinin insanlarına bir şeyler sunmaktan vazgeçmeyen işletmeyi, kutlamaktan başka bir şey gelmiyor elden...

THE CHARLATANS İSTANBUL’A GELİYOR

Gerçekleşmiş organizasyonları sayarken, bir tane de taze bilgi verelim; 14 Ağustos Cuma günü, İngiliz Rock Grubu ‘The Charlatans’ ülkemizi ziyarete geliyor. BKM’nin hazırladığı konser, Küçükçiftlik Park’ta gerçekleşecek... Bilen bilir; grup 90’larda kurulmuş olsa da, müzikal altyapıları 60-70’leri andırmaktadır. (Meraklılarına duyurulur.)

Haberin Devamı

Organizasyon sezonu açıldı

Dramatik bir de hikayeleri var... Aslında grup, birbirlerinden 25 yıldır ayrılmamalarıyla ünlü... Fakat birkaç yaşanan talihsizlikle, mecburi ayrılıklar da olmamış değil! 96 yılında klavyecileri Rob Collins’i araba kazasında, 2013’de ise davulcuları Jon Brookes’i beyin kanserinden kaybetmişler. Bu hazin olayları yaşamış grup için, ‘britpop’ denilince akla ilk gelenlerden de diyebiliriz...

DİĞER YENİ YAZILAR