Yemekli sahneler

Küçük dükkanlarda, mütevazı sahnelerin revaçta olduğundan bahsetmiştik. Fakat o dar alanlarına bir de mutfak sığdırıp, yemekli servis veren bir yere ilk defa rastladık; La Boucherie. Levent’te, Set Kebap’ın eski bahçe kısmını değerlendirerek yaratmışlar mekanı. Açık-kapalı bölümleri, dışarıda barı, şık dekoruyla gitmeye değer bir nokta olmuş.

Yemekli sahneler

Müşteri profili de oldukça iyi. İçeride fotoğraf çekmek ise yasak. Fiyatlara genel olarak pahalı diyemeyiz. Ama içeride 2 saat de dursanız, 10 dakikalığına da kalsanız, kişi başı 100 lira vermeniz gerekiyormuş. (Ben garsonun yalancısıyım.) İçinde içeceğiniz de yok üstelik! Kısa süreler için haksızlık ama kaide kaidedir sonuçta.

Bizim ziyaretimizde sahnede Defne Samyeli vardı. İtiraf edeyim; bu kadar yakışacağını beklemiyordum. Önyargılı olarak gitmiştim. Hani şu; ‘Madem meşhurum, biraz da şarkı söylerim!’ diyenlerden değil. Sesi de programı da, oldukça tatmin edici. Bir dahaki gidişimin ise başka bir yetenek Umut Kurt’a denk gelmesini umuyorum. Geçtiğimiz Pazar sahne almış. Sıradakini sabırla bekliyorum.

Haberin Devamı

Yemekli sahneler

Hipnoza girenlerden misiniz?

SON zamanlarda, elektronik müzik çalıp, binlerce misafiri ağırlayabilecek kapasitede olan bir kulüp eksiği vardı. Hipnoz (Hypnos Hall), bu açığı kapadı diyebiliriz. Maslak bölgesinin arka taraflarında, aslında ulaşılması güç uzaklıkta... Fakat birçok seçenekle bu duruma çözümler üretmemişler. Örneğin; Beşiktaş, Taksim gibi ilçelerden servis kaldırıyorlarmış. Birkaç ücretli ulaşım tabanıyla da anlaşmaları var.

Mekana vardıktan sonra da yolunuz bitiyor diyemeyiz. Git git bitmiyor. Uzun zamandır denk gelmediğiniz kadar devasa. Ortada yüzlerce kişilik dans pisti kıvamında bir alan ve yanlarda kat kat localar. Bana kalırsa, locada oturmadan katlanılması zor gibi gelirdi. Ama belli bir limitten sonra gidince, keyif verebilir. “O yolu çekip ‘Hipnoz’a girer misiniz? Sese katlanamayıp, hipnoza mı girersiniz?” orası da sizin seçeneğiniz.

Yemekli sahneler

Havadisler

- Zorlu Center, Eataly içine taze bir lokasyon daha açılıyor. İsmi ‘Bar Aperitivo’... Bar konseptini, espriler, şakalarla süsleyeceklermiş. Biletli sahne gösterileri ama sadece komedi üzerine. Mart başı hizmete girecek.

Haberin Devamı

- Maslak 1453, büyümekte inatçı. ‘Greecology’ adında, Yunan motifli bir restoran hazırlanmış. Mekan her gün açık. Akdeniz mutfağı sevenlere duyurulur.

- Eski ‘Billionaire Club’ı hatırlarsınız. Onun olduğu adrese ‘Jungle 8’ ismiyle, yeni bir gece kulübü açıldı. Değişik şovlarıyla birlikte, DJ alternatifi de sunuyor. Konum Levent Hyatt Centric Hotel içinde...

DİĞER YENİ YAZILAR