Gazete Vatan Logo

Onur Alp Eker neden öldü? Dere kenarında bulunan Eker'in ölüm nedeni belli mi, nasıl öldü?

Onur Alp eker bulundu mu, sorusuna yoğun bir yanıt aranıtken Ankara'nın Pursaklar ilçesinde kaçan kurbanlığın peşinden gittiği ormanlık alanda bir daha kendisinden haber alınamayan tıp öğrencisi Onur Eker'in cansız bedeni bulundu. Peki, Onur Alp Eker neden öldü, belli mi?

Onur Alp Eker neden öldü? Dere kenarında bulunan Eker'in ölüm nedeni belli mi, nasıl öldü?

Türkiye'nin konuştuğu ve merakla takip edilen Onur Eker olayında üzen haber geldi. İki gün önce bayram nedeniyle Yeşilova Mahallesi'nde oturan dedesi Zühtü Erdoğan'ın yanına giden Onur Alp Eker, dedesi Zühtü Erdoğan'la birlikte kurbanda kesmek için koyun almaya gitti. Dönüş yolunda koyunu kaçıran ikili, ormanlık alana doğru koyunu takip etti. Ancak Onur Eker, bir süre sonra gözlerden kayboldu.

Zühtü Erdoğan, yakınlarıyla yaptığı aramadan sonuç alınamayınca polis ve jandarmaya haber verildi. Polis ve jandarma gece geç saatlere kadar bölgede arama yaptı ancak Onur Eker bulunamadı. Dün de havadan helikopter destekli yapılan çalışmalarda termal kamera ve drone kullanıldı. Ancak yine Onur'un izine rastlanmadı.

ONUR ALP EKER NEDEN ÖLDÜ, BELLİ Mİ?

Onur Alp Eker'i arama çalışmalarında kahreden haber, akşam saatlerinde geldi. Bölgeden aktarılan ilk bilgilere göre Kırıkkale Üniversitesi öğrencisi, 20 yaşındaki Onur Alp Eker'in cansız bedenine ulaşıldığı bildirildi.

DHA muhabirinin telefonla ulaştığı Zühtü Erdoğan, acı haber geldikten sonra torununun cenazesinin yanına gittiğini söyleyerek, "Cenaze bulunana kadar birilerinin bir şeyler yaptığını düşünüyordum, yani şüpheleniyordum. Ancak cenazeyi görünce, elbiselerinde herhangi bir ters durum olmadığını ve sağlam olduğunu gördüm. Vücudunda herhangi bir yara veya darp izi de göremedim. Ancak yüzüstü vaziyette olduğu ve baya orada bulunduğu için kafa bölümünde çürüme meydana gelmişti. Yorgunluktan orada kaldığını ve güneş altında kaldığı için beyin kanaması geçirmiş olabilir. Şu an için tam bir şey diyemeyiz, Adli Tıp Kurumu’nda inceleme yapılıyor. Onlardan haber bekliyoruz" dedi.

Haberin Devamı

Onur Eker'in cenazesinin Adli Tıp Kurumu'ndaki işlemleri devam ediyor.

DERE KENARINDA YÜZÜSTÜ BULUNDU

Diğer yandan Onur Eker'in cansız bedeni yaklaşık 50 kilometrelik alanda yapılan aramalar sonucu dere kenarında yüzüstü yere düşmüş halde görüldü. Haberi alan dedesi Zühtü Erdoğan, Onur Eker'in cenazesi başında gözyaşı döktü. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Haberin Devamı