Gazete Vatan Logo
Magazin Onu üzmeye ne hakkın var?

Onu üzmeye ne hakkın var?

İngiltere’de geleceğin kralı William’ın İsviçre kaçamağı sırasında çekilen fotoğraflarına tepkiler sürüyor. Gazeteler William’ı halkın sevgilisi olan eşi Düşes Kate’i küçük düşürmekle suçladı

Onu üzmeye ne hakkın var?

İngiltere’de yapılan tüm anketler 90 yaşındaki Kraliçe Elizabeth’in ardından Prens Charles’ın tahttan feragat edip Krallığı oğlu Dük William’a devretmesi gerektiği sonucunu gösteriyordu. William, halkın içinden bir isim olan Kate Middleton ile rüya gibi bir evlilik yaptı ve İngilizler bu çifti adeta el üstünde tutmaya başladı. Dünyaya gelen iki çocuklarıyla Dük ve ailesi tam kraliyet makamına yakışır haldeydi.

Kate ortada yok

Ancak ne olduysa önceki gün oldu. İngiltere’nin önemli bayramlarından ‘Commonwealth Day’ sırasında tüm Kraliyet ailesi üyeleri kutlamalarda yer alırken geleceğin kralı William ortalarda yoktu. Eşi ve çocuklarını geride bırakıp arkadaşlarıyla İsviçre’de kayak tatiline gittiği anlaşıldı. Ardından Avustralyalı bir iç çamaşırı mankeniyle samimi görüntüleri ortaya çıktı. Kate fotoğrafların yayınlandığı günden beri ortada yok.

Hiç mi düşünmedin?

İngiliz Daily Mail gazetesi ise dün bir zamanlar halkın sevgilisi olan William’ı yerden yere vurdu: Sana iki çocuk veren eşini nasıl halkın gözünde böyle küçük duruma düşürürsün? Bu görüntülerin sana kendini adayan eşini ne kadar üzeceğini hiç mi düşünmedin? Sadece kendini düşünüyorsun. Ve Düşesi çok zor bir durumda bırakıyorsun.

Haberin Devamı

Kardeşini örnek al

Bir zamanlar skandalları manşetleri süsleyen Prens Harry ağabeyinin tatilde olduğu gün Kraliyet töreninde askerlerle yer aldı. Gazete, William’a ‘Harry’i örnek al’ diye çağrı yaptı.