Gazete Vatan Logo

Onu hepimiz çok özledik

İşadamı Sakıp Sabancı ölümünün ikinci yılında anıldı. Güler Sabancı, "Bıraktıkları, bize yol gösterici oluyor. Vasiyet ettiklerini gerçekleştirmeye çalışıyoruz" dedi

İşadamı Sakıp Sabancı, ölümünün ikinci yılında mezarı başında düzenlenen törenle anıldı. Gelenlere görevliler tarafından beyaz karanfiller verilen törene Türkan, Güler, Erol, Dilek ve Sevil Sabancı'nın da aralarında bulunduğu Sabana Ailesi, Yılmaz Ulusoy, İbrahim Bodur, Zeynel Abidin Erdem gibi iş dünyası temsilcileri ve Sabancı Holding çalışanları katildi.

Törenin sonunda, basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sakıp Sabana'nın kızı Dilek Sabancı, "Babamı çok özlüyorum. Yerini kimse dolduramaz. Başka bir insandı, çok üzgünüm" diye konuştu. Oldukça duygulu olduğu gözlenen Sevil Sabana da "Ruhu şad olsun. Onun sıcaklığını, güler yüzünü çok özlüyorum" dedi.

Çalışmaya doyamadı
Sakıp Ağa için Sabana Üniversitesinde de bir tören düzenlendi. Rektör Prof. Dr. Tosun Terzioğlu, konuşmasında Sakıp Sabana'nın sadece kendileri için değil, bütün Türkiye için özel olduğunu söyledi.

Sabana Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabana ise "Bıraktıkları, bize yol gösterici oluyor. Vasiyet ettiklerini gerçekleştirmeye çalışıyoruz" diye konuştu. Sabana Holding CEO'su Ahmet Dördüncü de Sabana'nın "Hayatta doyamadığım bir şey varsa, o da para değil, çalışmaktır" sözlerini hatırlattı.

Haberin Devamı