Gazete Vatan Logo

Online İBB trafik durumu uygulaması!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin, kent genelindeki trafik sorununun çözümüne yönelik olarak yeni bir uygulaması ‘İBB trafik durumu’ ismi ile vatandaşın hizmetine sunuldu. Vatandaşlar, İBB trafik durumu uygulaması üzerinden güncel ve anlık İstanbul trafik bilgisi alınabiliyor. Bu yüzden de günümüz İstanbullusunun özellikle akıllı cihazlarında yoğun olarak İBB trafik durumu uygulaması kullanılıyor.

Online İBB trafik durumu uygulaması!

İstanbullunun okuluna, işine veya evine çok geç varabilmesine ve dolayısı ile de gecikme yaşarak, günlük yaşamının her alanında İstanbul’un trafik sorununun olumsuz etkileriyle karşı karşıya kalmak durumunda kalıyor. Bu durumun önlenebilmesi amacı ile modern mobil teknolojiyi en etkin şekilde kullanarak geliştirilen İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin online İBB trafik durumu uygulaması ile birlikte artık İstanbullu, trafik sorunundan çok daha az şekilde etkilenebilme şansını sağlıyor. Elektronik ortam üzerinde yer alan İBB trafik durumu uygulamasına her noktadan erişim sağlayarak, İstanbul’un gerçek zamanlı trafik akışı hakkında bilgi alabilmesi sayesinde İstanbullular trafiğe çıkış zaman planlamalarından, trafikte seyir halinde iken sıkışan trafikten kurtulabileceği alternatif güzergahlar oluşturabilmeye kadar pek çok noktada çok önemli avantajlardan ve fırsatlardan yararlanabilme imkanına sahip olabiliyor.

İBB TRAFİK DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Haberin Devamı

Günümüz modern Türkiye’sinin dünyaca bilinen ve dünya tarihine yön vermiş kenti olan İstanbul’un yoğun nüfusu ve üzerine ilave olan trafikteki yoğun araç sayısı her gün, milyonlarca insanın trafikte uzun zamanlar geçirmek durumunda kalmasına neden oluyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından elektronik ortam üzerinde hizmete açılan İBB trafik durumu hizmet uygulaması ile sadece dakikalar içerisinde İstanbul’un gerçek zamanlı trafik durumu hakkında internetten bilgi alabilme şansına sahip olunabiliyor. Bu çalışmalardan biriside doğrudan İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin resmi dijital uygulaması İBB trafik durumu uygulamasıdır.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin elektronik ortam üzerinde yer alan bu hizmeti son derece yoğun ve sık bir şekilde kullanılıyor. Vatandaşlar son derece pratik ve kolay bir şekilde İBB trafik durumu hizmet uygulaması üzerinden İstanbul’un anlık trafik durumu ile ilgili olarak bilgi alabilme imkanına sahip olabiliyor. Özellikle de her geçen gün hızla gelişen teknoloji ile birlikte İstanbullunun trafik çilesi konusunda önemli çözüm arayışları tüm hızıyla devam ediyor. Her araç sahibinin İstanbul trafiğinde çok daha rahat ve hızlı bir şekilde hareketine imkan sağlayacak kemikleşmiş İstanbul trafik sıkışıklığının önlenebilmesi amacı ile devlet kurumları tarafından gerçekleştirilen çok önemli çalışmalar bulunuyor. Modern yüzyılda İstanbullunun yoğun şekilde kullandığı akıllı cihaz teknolojisine uyumluluğu ile İBB Cep Trafik uygulaması ile de akıllı cihazlardan da kullanılabilmekte olan İBB trafik durumu uygulaması sayesinde İstanbul’un kemikleşen trafik sorununa çok önemli bir çözüm katkısı sağlanabilmektedir.

Haberin Devamı

Bu durum bireysel bazda İstanbulluya çok önemli avantajlar ve fırsatlar sunduğu gibi genel kapsamda İstanbul gibi yoğun nüfusa sahip olan ve milyonlarca aracın trafikte bulunduğu bir kentte yaşanan trafik sorununun da çözülebilmesi yönünden çok önemli etkilere neden oluyor. Her geçen gün büyük bir hız ile gelişmekte olan modern teknoloji sayesinde artık elektronik ortam üzerinde yer alan her bir dijital hizmet uygulaması gibi vatandaşa çok önemli kolaylıklar ve avantajlar sağlaması nedeni ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin İBB trafik durumu uygulaması vatandaşlar tarafından yoğun şekilde kullanılıyor. İnteraktif bir yapıda geliştirilen İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin özel uygulaması İBB trafik durumu uygulaması üzerinden tüm İstanbul haritasının trafik durumunu öğrenebilme imkanına sahip olunabiliyor.

Haberin Devamı