Gazete Vatan Logo

Online eğitim metodu ile İngilizcenizi pekiştirin

Global bir dil haline gelen İngilizceyi öğrenmek ve geliştirmek için kimi zaman yurtdışı dil okulları kimi zaman ise birebir dile eğitimleri tercih ediliyor. Fakat bazı durumlarda zaman, mekân ya da maliyetler dil eğitiminde ertelemeye neden olabiliyor.

Endless Abroad Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı tarafından geliştirilen Endaca Online Eğitim Sistemi dil eğitiminde yeni nesil bir alternatif. Endaca Online Eğitim Sistemi yurtdışında eğitim almaya vakti veya bütçesi olmayan her seviyedeki öğrenciye sunduğu olanaklar ile özel çözümler üretiyor.

İş dünyasında olduğu kadar sosyal yaşamda da zorunluluk haline gelen İngilizceyi öğrenmek için firmalar artık yeni nesil alternatifler üretiyor. Endless Abroad bünyesinde bulunan Endaca Online Eğitim Sistemi’nin Londra merkezli “Oxford International College” bünyesindeki Princes College ve Golders Green Dil Okulları Grubu’yla gerçekleştirdiği çözüm ortaklığı sayesinde her seviyedeki öğrenciye özel eğitim olanağı sunuyor. Öğrenciler aldıkları online eğitim sonrasında British Council onaylı uluslararası dil eğitimi sertifikası almaya hak kazanıyor.

Eğitimleri ana dili İngilizce olan eğitmenler gerçekleştiriyor

İngilizce öğrenmenin modern, hızlı ve pratik yolu olan Endaca’da, online olarak gerçekleştirilen eğitimler ana dili İngilizce olan eğitmenler tarafından veriliyor. Online olarak gerçekleştirilen eğitimler dâhilinde iki ayda bir de katılımcılar dilerlerse eğitimcilerle bir araya gelerek değerlendirme yapabiliyor. Dünyanın birçok ülkesinden öğrencilerin tercihi olan Endaca, her hafta organize edilen konuşma sınıfları ve sinema kulüpleri ile de pratik yapma imkânını üst düzeye çıkarıyor.

1 haftadan, 52 haftaya kadar eğitim olanağı sunan Endaca, eğitimlerini tamamlayan öğrencilerine, bitirdikleri seviyeye ait British Council onaylı uluslararası dil eğitimi sertifikası veriyor.

Haberin Devamı