Gazete Vatan Logo

On Numara çekilişi sonuçları (9 Ekim 2017)

On Numara oyununda bugün 792’nci hafta çekilişi gerçekleştirildi. Geçen hafta çekiliş sonucunda 10 bilen 3 talihli büyük ikramiyenin sahibi olmuştu. İşte 9 Ekim 2017 On Numara çekilişi sonuçları...

On Numara çekilişi sonuçları (9 Ekim 2017)

On Numara çekilişinde kazandıran numaralar belli oldu. İte sonuçlar...

ON NUMARA ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıdaki link bilgilendirme amaçlıdır.

ON NUMARA İKRAMİYELERİ NEREDEN ALINIR?

On Numara çekilişleri sonucunda 6, 7, 8, 9 ve 10 bilen talihliler ikramiye almaya hak kazanırlar. İkramiye almaya hak kazanan talihliler içerisinden;

6 bilenler ve 7 bilenler loto bayilerinden,

8 bilenler ve 9 bilenler loto bayilerinden veya Milli Piyango İdaresi şubelerinden,

10 bilenler de Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nden ikramiyesini alabilir.

On Numara çekilişinde ikramiye almaya hak kazana talihlilerin bir yıl içinde ikramiyesini alması gereklidir. Bir yıl sonunda alınmayan ikramiyeler zaman aşımına uğrar. Zaman aşımına uğrayan ikramiyeler için de ödeme yapılmaz.

ON NUMARA NASIL OYNANIR?

Çekilişlere 18 yaşından küçük olanlar katılamazlar. Katılsalar bile ikramiye alamazlar. On Numara çekilişi sonucunda dağıtılacak olan ikramiye tutarı, o hafta elde edilen hasılat üzerinden hesaplanır.

On Numara kuponunda yer alan kolonlarda 1’den 80’e kadar sayılar bulunur. 80 sayı içerisinden 10 tanesi seçilir ve işaretlenir. Böylece bir kolon oynanmış olur. Oynanan her kolon için ücret ödenir. Milli Piyango İdaresi tarafından çekilişlerde 22 sayı belirlenir. 22 sayı içinden 6, 7, 8, 9 ve 10 tanesini bilen talihliler ikramiye almak için hak kazanırlar.

Haberin Devamı