Gazete Vatan Logo

On Numara çekilişi sonuçları açıklandı! - İşte MPİ 5 Haziran 2017

On Numara çekilişi, Milli Piyango İdaresi tarafından her Pazartesi günü çekiliyor. Bugün On Numara oyununun 774. hafta çekilişi gerçekleştirildi. İşte On Numara'nın bu haftaki kazandıran numaraları...

On Numara çekilişi sonuçları açıklandı! - İşte MPİ 5 Haziran 2017

On Numara çekilişi sonuçları açıklandı. 5 Haziran 2017 On Numara çekilişi sonuçlarına göre kazandıran numaralar belli oldu.

ON NUMARA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Yukarıdaki link bilgilendirme amaçlıdır.

ON NUMARA İKRAMİYELERİ NEREDEN ALINIR?

On Numara çekilişi sonucunda ikramiye kazanan talihlilerden;

6 bilenler ile 7 bilenler Loto bayilerinden,

8 bilenler ile 9 bilenler Loto bayilerinden ya da Milli Piyango İdaresi şubelerinden,

10 bilen ve büyük ikramiyeyi almaya hak kazananlar da Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nden ikramiyelerini alabilirler.

On Numara çekilişi ile ikramiye almaya hak kazanan talihlilerin ikramiyelerini bir yıl içinde ilgili yerden alması gereklidir. Aksi halde bir yıl içinde alınmayan ikramiyeler zaman aşımına uğrar. Zaman aşımına uğrayan ikramiyeler için ödeme yapılmaz. Bu ikramiye tutarları Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’ne gelir olarak kaydedilir.

ON NUMARA NASIL OYNANIR?

On Numara oyunu için doldurulması gereken kuponlar üzerinde 1’den 80’e kadar sayıların bulunduğu kolonlar yer alır. Bir kolon içinde 80 sayıdan 10 tane işaretlenir. Çekilişe katılım için kolon sınırlaması yoktur. İstenilen sayıda kolon doldurularak çekilişe katılım sağlanabilir. On Numara oyunu kuponunda bulunan çoklu işaret kutucuğu işaretlenerek, oynanan numaralar 2, 3 ya da 4 çekiliş için oynanmış sayılabilir. On Numara çekilişi sonucunda 22 tane sayı belirlenir. Belirlenen bu sayılardan 6, 7, 8, 9 ve 10 bilen talihliler ikramiye almaya hak kazanırlar. Çekilişe katılan ancak hiçbir sayıyı doğru bilemeyenlere de Milli Piyango İdaresi tarafından ikramiye ödemesi yapılır.

Haberin Devamı

On Numara çekilişlerine 18 yaşından küçük olanlar katılamaz. Katılsalar bile ikramiye alamazlar. Çekiliş için kuponların yetkilendirilmiş bayilerden alınması gerekir. Yetkisi olmayan yerlerden alınan biletlere ikramiye ödenmez. On Numara kuponu arka yüzüne isim ve soyisim yazılarak imzalanmalıdır. Bu, ikramiye kazanılması halinde ispat olarak kullanılır.