Gazete Vatan Logo

On Numara çekilişi sonuçları (MPİ 2 Ekim 2017)

On Numara oyununda bugün 791. hafta çekilişi gerçekleştirildi. Geçen hafta çekiliş sonucunda 10 bilen 2 talihli büyük ikramiyeyi almaya hak kazanmıştı. 2 Ekim 2017 On Numara çekilişi sonuçları burada.

On Numara çekilişi sonuçları (MPİ 2 Ekim 2017)

Milli Piyango İdaresi tarafından yapılan açıklamaya göre On Numara çekilişi sonuçları açıklandı.

ON NUMARA ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıdaki link bilgilendirme amaçlıdır.

ON NUMARA İKRAMİYELERİ NEREDEN ALINIR?

On Numara çekilişleri sonucunda 6 bilen, 7 bilen, 8 bilen, 9 bile ve 10 bilen talihliler ikramiye almaya hak kazanırlar. İkramiye almaya hak kazanan talihliler içerisinden;

6 bilenler ve 7 bilenler loto bayilerinden,

8 bilenler ve 9 bilenler loto bayileri ya da Milli Piyango İdaresi şubelerinden,

10 bilenler de Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nden ikramiyelerini alabilirler.

Talihliler kazandıkları ikramiyeleri bir yıl içinde almalıdır. Bir yıl sonunda alınmamış olan ikramiyeler zaman aşımına uğrar ve zaman aşımına uğrayan ikramiyeler için ödeme yapılmaz.

ON NUMARA NASIL OYNANIR?

18 yaşından küçük olanalar çekilişlere katılamazlar. Katılmış olsalar bile ikramiye verilmez. On Numara kuponunda yer alan kolonlar, 1’den 80’e kadar olan sayılardan oluşur. Bu sayılardan 10 tanesi seçilir ve işaretlenir. Böylece bir kolon oynanmış olur. Milli Piyango İdaresi tarafından çekiliş günü 22 sayı belirlenir. 22 sayı içerisinden 6, 7, 8, 9 ve 10 tanesini doğru olarak tahmin edenler ikramiye almaya hak kazanırlar. On Numara çekilişi sonucunda dağıtılacak olan ikramiye tutarları, o haftanın hasılatı üzerinden hesaplanır. Çekiliş için katılım sınırı bulunmaz. İstenilen sayıda kolon doldurulabilir.

Haberin Devamı