Gazete Vatan Logo

On Numara çekilişi sonuçları açıklandı! İşte MPİ 17 Temmuz 2017

On Numara oyununda bugün 780. hafta çekilişi gerçekleştirildi. Milli Piyango İdaresi tarafından gerçekleştirilen On Numara çekilişi sonuçları bu akşam açıklandı. İşte 17 Temmuz 2017 On Numara çekilişi sonuçları...

On Numara çekilişi sonuçları açıklandı! İşte MPİ 17 Temmuz 2017

On Numara çekilişi noter huzurunda gerçekleşti. 17 Temmuz 2017 On Numara çekilişi sonuçları şu şekilde...

ON NUMARA ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıdaki link bilgilendirme amaçlıdır.

ON NUMARA İKRAMİYESİ NEREDEN ALINIR?

Milli Piyango İdaresi tarafından gerçekleştirilen On Numara çekilişleri sonucunda 6, 7, 8, 9 ve 10 bilen talihliler ikramiye almak için hak kazanırlar. İkramiye almak için hak kazanan talihli kişilerden;

10 bilenler Milli Piyango Genel Müdürlüğü’nden

8 bilenler ve 9 bilenler loto bayilerinden ya da Milli Piyango İdaresi şubelerinden,

6 bilenler ve 7 bilenler de loto bayilerinden ikramiyelerini alabilirler.

On Numara çekilişinde ikramiye almaya hak kazanan talihlilerin, bir yıl içerisinde ikramiyelerini alması gereklidir. Bir yıl içerisinde alınmayan ikramiyeler zaman aşımına uğrar. Zaman aşımına uğrayan ikramiyeler için ödeme yapılmaz.

ON NUMARA NASIL OYNANIR?

On Numara çekilişlerine 18 yaşından küçük olanlar katılamazlar. Katılmış olsalar bile ikramiye ödemesi yapılmaz. Çekiliş sonucunda o hafta dağıtılacak olan ikramiyelerin tutarları, çekiliş hasılatı üzerinden hesaplanır ve belirlenir. Çekilişte ikramiye grubunda sayıları doğru tahmin eden hiç kimse çıkmazsa, ikramiye tutarı bir üst gruba devreder. Eğer 10 bilen kimse çıkmazsa büyük ikramiye tutarı da bir sonraki hafta verilmek üzere devreder. Çekilişe katılmak isteyenler, Milli Piyango İdaresi tarafından ruhsat verilen bayileri kullanmalıdırlar. Aksi halde ikramiye ödemesi gerçekleştirilmez.

Haberin Devamı

On Numara oyunu kuponu üzerinde kolonlar yer alır. Her bir kolonda 1’den 80’e kadar sayılar bulunur. Kolon içerisinden 10 sayı seçilerek işaretlenir. Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen çekiliş sonucunda 22 sayı belirlenir. Belirlenen sayılar içerisinden 6, 7, 8, 9 ve 10 bilen talihliler ikramiye alırlar. Çekilişe katılmış olan ancak hiçbir sayıyı doğru olarak tahmin edemeyenlere de ikramiye ödemesi gerçekleştirilir. On Numara çekilişi için bir sınır yoktur. Çekiliş için istenilen sayıda kolon doldurularak katılım sağlanabilir. On Numara çekilişi için oynanan sayılar sonraki çekilişler için de oynanabilir. Bunun için kolon altında bulunan 2, 3 veya 4 çekiliş kutucuklarından birisi işaretlenmelidir.

Haberin Devamı