Gazete Vatan Logo

On Numara çekilişi sonuçları (13 Kasım 2017)

On Numara’da bugün 797’nci hafta çekilişi gerçekleştirildi. Geçen hafta çekiliş sonucunda büyük ikramiye 4 talihliye çıkmıştı. On Numara'da bu hafta ise sonuçlar az önce belli oldu. İşte On Numara çekilişi sonuçları

On Numara çekilişi sonuçları (13 Kasım 2017)

Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen On Numara çekilişinde sonuçlar belli oldu. İşte On Numara sonuçları...

ON NUMARA ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıdaki link bilgilendirme amaçlıdır.

ON NUMARA İKRAMİYESİ NEREDEN ALINIR?

On Numara çekilişi sonucunda 6 bilen, 7 bilen, 8 bilen, 9 bilen ve 10 bilen talihliler ikramiye almaya hak kazanırlar. İkramiye almaya hak kazanan talihliler içerisinden;

6 bilenler ve 7 bilenler loto bayilerinden,

8 bilenler ve 9 bilenler loto bayilerinden ya da Milli Piyango İdaresi şubelerinden,

10 bilen talihliler ise Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nden ikramiye alabilirler.

Kazanılan ikramiyelerin bir yıl içinde alınması gerekir. Bir yıl sonunda alınmayan ikramiyeler zaman aşımına uğrar ve bu ikramiyeler için ödeme yapılmaz. Çekiliş ile dağıtılacak ikramiyelerin tutarları, o hafta elde edilen hasılat üzerinden hesap edilir.

ON NUMARA NASIL OYNANIR?

18 yaşından küçük olanlar On Numara çekilişlerine katılamazlar. Katılsalar bile ikramiye alamazlar. Çekiliş kuponunda 1’den 80’e kadar sayılar yer alır. Bu sayılardan 10 tanesi seçilerek işaretlenir. Oynanan her kolon için ücret alınır. Çekilişte katılım sınırı bulunmaz. İstenilen sayıda kolon doldurulabilir.

Haberin Devamı

Milli Piyango İdaresi tarafından pazartesi günleri çekiliş sonucunda 22 sayı belirlenir. Belirlenen sayılar içerisinden 6, 7, 8, 9 ve 10 tanesini bilenler ikramiye almaya hak kazanır.