Gülben Ergen'e iki soru!

Sizin Kayseri'ye gidip işkenceye uğrayan o malum çocuğu ziyaretiniz esnasında çektirdiğiniz ve sosyal medyada paylaştığınız fotoğrafı görünce Twitter hesabımdan;

1-Ben bu samimiyetsizliği sevmiyorum işte, neden gazetecilerle gidiyorsun oraya, ya da neden bu fotoyu paylaşıyorsun?

2-Senin kariyer planlaman yüzünden bu fotoğrafın internette kalması falan? Madem hassassın çocuğun psikolojisini niye düşünmüyorsun?

3-Kendileri paraları akıtıp internet geçmişlerini sildirebiliyor. Bu çocuğun internet geçmişini kim silecek?

4-Kendi çocuklarını köşe bucak saklamayı biliyorlar. Ayrıca bu fotoğrafı paylaşmanın başkalarına örnek olacak hiçbir tarafı yok.

Gülben Ergene iki soru

Şeklinde dört adet tweet yazdım. Ve sonra siz bana Twitter’dan; "O kadar terbiyesizsiniz ve o kadar katı kaba ne dediğini bilmeyen bir üslup ki sisinki!!! Hadsizlik!!! cehalet hepsi sizde" diye hakaretlerle donatılarak yazılmış, hoyratça, ne dediğini bilmeden bir tweetle cevap verdiniz. Öncelikle yazdığım tweetlerde terbiyesizlik nerede? Cehalet nerede? Hadsizlik diyorsunuz. Pardon da ne hadsizliği acaba? Her hakaret ettiğiniz insanı korkutacağınızı, sindireceğinizi mi sanıyorsunuz? Sizi mahkemeye verecektim ama vazgeçtim. Tenezzül etmedim... Şunu biliniz ki konu ziyaretiniz değil. Ziyaret etmeniz gayet güzel bir davranış. Çocuklar için yaptığınız başka bir çok faydalı çalışmanın olduğunun da farkındayız. Konu çocukla çekilmiş fotoğrafı milyonlarla paylaşmanız, internete düşürmeniz. İlla oraya gittiğinizi ve yardımlar ettiğinizi duyurmak istiyorsanız bunu oradaki son durumu anlatan bilgilendirici bir tweet marifetiyle de yapabilirdiniz. Neymiş efendim çocuğun yüzü görünmüyormuş. Hem kısmen görünüyor, hem de konunun haberi var. Yani gözükmese ne olacak. Haber aratıldığında o fotoğraf şak diye karşına çıkacak. O fotoğraf sonsuza kadar internet ortamında kalacak. Çocuğun her zaman karşısına çıkacak. Ne kadar büyük bir vebalin altına girdiğinizin farkında mısınız? Neyse ben size iki soru soracağım ve yazımı noktalayacağım. Bu sorularımın cevabını veriniz lütfen.

Haberin Devamı

- Allah korusun bu ve buna benzer bir olay kendi çocuğunuzun başına gelse saçının bir telini bile kameralara gösterir miydiniz? Böyle fütursuzca fotoğrafının çekilmesine ve milyonlarla paylaşılmasına izin verir miydiniz?

Haberin Devamı

- Ertesi gün sizi benim değindiğim noktadan daha da ötede eleştiren "şiddet gören çocuklar reklam malzemesi değildir" diyen vekile de "terbiyesiz, hadsiz, cehalet sizde" diyecek misiniz?

DİĞER YENİ YAZILAR