Heves kıran insan çekiciliği

Ben her zaman heves kıran insan hayranıyımdır. Heveslendirenleri Allah bildiği gibi yapsın. Zaten herkeste bir heveslendirme hastalığı söz konusu son zamanlarda. Herkeste bir umut verme, herkeste bir kuyruk sallama, herkeste gereksiz sözler verme hoyratlığı aldı başını gidiyor. Sonra da vay efendim insanlar neden bu kadar mutsuz. İnsanlar mutsuz olurlar tabi abi, herkeste gösterip vermeme durumları var çünkü. Hayal kırgınlıkları, gönül mutsuzlukları, sinir bozuklukları çağımızın en büyük vebaları haline geldiler. Kişi başına düşen heveslendirme sayısında dünyada ilk 3’te falanızdır.

-Aşk meşk işlerinde fena halde kuyruk sallamasyon durumu var. Ama nereye kadar, beğenilene kadar. Eskiden hoşunuza gitmeyen biri size övgüler yaptığında terslemeler, laf sokuşturmalar, kelime yerleştirmeler olurdu. Şimdi artık teşekkürler ediliyor. Özellikle de sanal mecralar tam bir heveslendirme cenneti. Fotoğrafı üç beş like fazla alsın diye, takibi bırakmasın diye, nice kadınımız ve nice erkeğimiz nice gerzoyu “takipçi her zaman haklıdır” mottosuyla elinde tutmaya çalışıyor. Nice sayko manyak “ohaa o da beni laykladı, sevgili yaparım ben bunu” hevesiyle yanıp tutuşarak olmayacak dualara amin demekte.

Haberin Devamı

-İş hayatındaki heveslendirmeler çok daha fazla ve çok daha sinir bozucu. Şu kadar kotayı tutturursan bu kadar prim alacaksın heveslendirmeleri, aslansın kaplansın böyle devam edersen seni müdür yapacağım heveslendirmeleri, şöyle bir proje var böyle bir iş var, haftaya başlıyoruz heveslendirmeleri, atmalar tutmalar oyalamalar. Oyunculuk yaptığımdan mütevellit geçen gün Cihangir’e uğradım sektörden iki tanıdık göreyim diye aman Allahım. Hiç gerçekleşmeyecek ne kadar proje varsa dinlemek zorunda kaldım o gün. Gözlemlerime göre Cihangir’de kişi başına 3 milyar 750 bin tane hiç gerçekleşmeyecek proje düşüyor. Ve şanslıysan bunların sadece 1’i gerçek oluyor. En sık kullanılan cümle “o iş henüz netleşmedi haber bekliyoruz” Proje ishali olmuş bazı tipler var mesela. Naber diyorsun, gel bak sana ne anlatacağım deyip seni o saçmasalak projeleriyle 8 saat alçıya alıyor. Heveslendiren heveslendirene. Bir sürü mutsuz insan. O yüzden heves kıran iyidir abi, nettir.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR