Öyle kasa, böyle tatil...

Hangi tatil beldemize hangi bünyeler gitmeli, göbekliler nerede rahat eder, çirozlar için "benim için mühim olan erkeğin zekası" diyen kadınlar nerelerde?

Güneş ışınlarının tenimizi en dikinden açılarla yakmaya başladığı şu günlerde sana plaja giden yolda rehber olmaya geldim sevgili okuyucu. Bunu yaparken klavuzum vücudumdaki kas oranının yağ oranına karşı ezikliğinden mütevellit yıllar yılı plaj atmosferlerinde karşılaştığım acı tecrübeler olacak. Kasları olmayan bir erkek hangi plajlarda görünmez adam olur, hangi plajlarda tişörtle dolaşmak zorunda kalır, hangi plajlarda rahat eder, hangi plajlarda göbeğini içine çekerek takılmazsa otele dönünce kendisini asabilir bunları irdeleyeceğiz. Hangi tatil beldemize hangi bünyeler gitmeli, göbekliler nerede rahat eder, çirozlar için "benim için mühim olan erkeğin zekası" diyen kadınlar nerelerde? gibi dünyanın en önemli sorularına cevaplar bulacağız.

Öyle kasa, böyle tatil...

BODRUM

İşte ülkemizin en güzide tatil beldelerinden biri. Bodrum biz erkekler için en güzel tatil beldelerinden biridir. Alternatifiniz çoktur burada. Bodrum'da görünmez adam olmak istemeyen kassız erkekler için önerim Gümüşlük'e gitmeleri. Gümüşlük IQ'umla gündeme gelmek istiyorum diyen erkekler için on numara beş yıldız fırsatlar sunuyor. Uzun saçlı, bakımsız, bir haftadır aynı tişörtü giyen bir çok erkeğin yaz aşkı başarı hikayelerini dinlemişimdir Gümüşlük'te. Biraz sinema bilgisi, biraz tarih bilgisi, ele ya da koltukaltına yapıştırılmış kitap karşı cinsi cezbetmenize yetecektir. Kaslı arkadaşlara Türkbükü'nü tavsiye ederim. Şekilciliğin en çok prim yaptığı belde olan Türkbükü'nde adonis ve six pack'lerinizle ülkenin en meşhur ablalarının bile dibini düşürebilirsiniz. Yalnız dikkat edin onların dibini düşüreceğim derken müessese sağlam bir hesap kitleyip gardınızı düşürmesin...

Haberin Devamı

ÇEŞME

Heybetin mühim olduğu, şeklin şemalin büyük önem arzettiği müstesna tatil yerlerimizden biridir Çeşme. Fit uğurladığımız nice arkadaşımızın kumru bağımlısı olup 3 günde 5 kilo aldığı yerdir Çeşme. Sözün özü Çeşme'ye nasıl gittiğinden ziyade oradaki iraden önemli. İstese de vücuduyla bir yerlere gelemeyecek arkadaşlar için önerim Ilıca plajı. Kafasının üzerinde bile kas olan kardeşlerim içinse en şahane lokasyon Aya Yorgi bölgesi hiç şüphesiz. Buradaki Sole Mare, Paparazzi, Marakesh gibi beachler onların kendilerini göstermeleri için biçilmiş kaftandır. Rekabet de çoktur buralarda. Ama gelgelelim Çeşme'nin en güzel kadınları da bu mevkidedir.

Haberin Devamı

KAŞ

İşte göbeklinin kankisi, entelektüelin dostu, tüysikletin panpası eşsiz güzellikleriyle her derde deva Kaş'ımız, canımız ciğerimiz. Gece alemlerinin vazgeçilmez yüzü değilsen, sakin ve sessiz ortamların muhabbet adamıysan al sana mis gibi ortam. Emin ol hiçbir kadın senin yanlarından fışkıran kontrolden çıkmış çılgın yağ kütlelerinle, göbeğinin o 1,5 iskender yanına diet kola marifetiyle şekillenmiş bombesiyle ilgilenmeyecek. Vücuduna fransızlar için harika bir yer Kaş.

MARMARİS

Marmaris'i kesinlikle ve kesinlikle kaslı arkadaşlarımıza tavsiye ederim. Kas zengini arkadaşlar; "Erkek dediğinin kafam kadar kolu olmalı, beni evire çevire duvardan duvara vura vura sevmeli" mantaliteli İngiliz hanfendilerinin yoğun olduğu bi yer olan Marmaris ve çevresinde çok eğlenceli günler geçireceklerdir. "Eh işte idare eder" vücutlu arkadaşlar da Marmaris'te maceralı bir tatil yapabilirler. Gece barlar sokağı ve çevresinde erkeklerin en çok tercih ettikleri kıyafet atlettir. Eğer atlet giyebilecek vücuda sahip değilsen tatil yerin Marmaris olmamalıdır.

Haberin Devamı

KUŞADASI

Burası daha çok yerli turistlerin tercih ettiği bir yerdir, dolayısıyla da burada flört şartlarının oluşması Marmaris'e göre çok daha zordur. Barlar sokağındaki eğlence anlayışı oldukça demode olan Kuşadası ilçemizi bütün kış kas yapmak için çalışıp yazın o kasların ekmeğini yemeyi düşünen arkadaşlarıma tavsiye etmiyorum. O kadar didin uğraş kas yap sonra git şovunu Kuşadası'nda yap. Yok dostum yok, bu iyi bir plan değil.

ALANYA

Erkek kriteri "nefes alsın yeter" olan Rus, Ukraynalı, Moldovyalı kadınların tatil için tercih etmesinden mütevellit yurdum erkeğini kendisine çeken Alanya ilçemiz plajlarından ziyade gece hayatıyla oldukça iddialıdır. Çay bahçelerinde bile köpük partisi yapılası bir ortam sözkonusudur. Alanya gerek kaslı arkadaşlar, gerekse dambılı en son 10 sene önce görmüş arkadaşlar için verimli bir tatil beldesidir olmaya namzettir.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR