Gazete Vatan Logo
Magazin Ömür Gedik: İntihar etmeyi düşündüm!

Ömür Gedik: İntihar etmeyi düşündüm!

Kanal D ekranlarında yayınlanan Renkli Sayfalar programına ünlü sanatçı ve gazete yazarı Ömür Gedik konuk oldu. Ömür Gedik programda intihar etmeyi düşündüğünü belirtti.

Ömür Gedik: İntihar etmeyi düşündüm!

Kanal D ekranlarında yayınlanan Renkli Sayfalar programına ünlü sanatçı ve gazete yazarı Ömür Gedik konuk oldu. Güzel sanatçı programda yaptığı açıklamalarda herkesi şaşırttı. Programın takipçileri ise Ömür Gedik için çok fazla yorum yaptı.

Ömür Gedik, yaşadığı en duygusal anları, hayatındaki zor durumları izleyiciler ile paylaştı. Ünlü sanatçı çok sevdiği kedi hakkında yaşadığı anısını paylaştı.

Şık görünüşüyle, örgü saçlarıyla Renkli Sayfalar programına katılan Ömür Gedik, çok sevdiği kedisinden bahsetti. Trafik kazası sonucu ölen çok sevdiği kedisi Kaliko’nun ölümü hakkında konuşan Ömür Gedik “Kaldığım site içinde yolun ortasında onu yerde yatarken gördüm. İlk önce yuvarlanıyor, oyun oynuyor zannettim. Ezilecek diye onu yoldan almaya giderken yaklaştıkça başından kan aktığını farkettim. Direkt kucağıma alıp yakınlardaki veterinere gittik” dedi.

“İNTİHAR ETMEYİ DÜŞÜNDÜM”

Anısını anlatmaya devam eden güzel sanatçı Gedik “Veterinere gittikten sonra 5 dakika sonra Kaliko’yu kucağıma verdi ve öldüğünü söylediler. Çok üzüldüm çok ağlamıştım. Onu bir beze sarıp aldık ve evimizin bahçesine gömdük.” dedi. Gedik, konuşmasının devamında yaşadığı psikolojiden bahsederek “Bunu söylemek ne kadar doğru bilemiyorum ama bir ara onunla buluşacağım diye intihar etmeyi bile düşünecek duruma geldim. Çok zor zamanlar geçirdim” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

“ÖLÜMSÜZ AŞK ŞARKISINI ONA YAZDIM”

Sanatçı Gedik, “Ölümsüz Aşk” isimli eserini ise yine kedisi Kaliko için yazdığını belirtti. Sunucular “Genellikle ölümle ilgili parçalar sevgili, erkek arkadaş için yazılır. Hatta senin şarkını da bir kişi için yazdığını düşünmüştük” dedi. Bunun üzerine Ömür Gedik ise şarkısını kedisi için yazdığını da tekrar belirtti.

TWİTTER’DEN TEPKİ YAĞDI

Programı takip edenler ise Ömür Gedik’in intihar söylemine twitter’den ve instagram’dan tepki yağdırdı. İşte Ömür Gedik hakkında yapılan yorumlardan bazıları..

Bu kadar şehidimiz varken ömür gedikin kedisi için yas tutup şarkı yazması sizce uygunmu o zaman fethi sekin başta olmak üzere tüm şehitlerimizin arkasından da ölmek istesin şarkı yazsın!!!!

Haberin Devamı

Hayvan sevgisi çok güzel de onlar yalnızca karınlarını doyurduğunda yaşayabiliyorlar.Ömür hanım kaç tane çocuğa bakıyor acaba merak ettim bu kadar duyarlı biri

böyle saçma sapan insanları konuşturmayın televzyonda, intihar etmeyi düşünmek nedir ya resmen çoluğa çocuğa kötü örnek .gitsin biraz da sokakta yaşayan insanlara kimsesiz aç susuz ölen insanlara üzülsün ağlasn. rezalet resmen

DESTEK OLANLARDA VAR

Ömür Gedik’e hayvanları koruma açısından gösterdiği çaba ve hayvan sevgisi için birçok destek mesajı da geldi. İnstagram’dan yayınlanan o mesajlardan bazıları da şu şekilde.

Ömür gedik size yürekten katılıyorum. Hayvanları insanlardan önde tutmuyorum bütün canlıları bir tutuyorum kucağında sıcacık bir ceset her neyse…insan ya da hayvan bütün canlilar

Lütfen okuyun kızlar ömür hanım çok tatlı bir insan ve böyle insandan korkulmaz hayvan seven insan kimseye zarar vermez çünki hayvanı bile incitemez..

Ömür gediğin neler hissettiğini çok iyi anlıyorum hayvanlara değil insanlara üzülün diyen o insanlar tüm canlılar için aynı üzüntüyü ve hassasiyeti gösterse bugün dünya böyle olmaz idi sevgi ve saygıyı tüm canlı varlıklar hakediyor.Bu hayvan bu bitki bu şu diye ayrılmaz dünya yüzünde varlığını hisetiren herşeye saygı duyulmalıdır.Hayvanlara eziyet ve işkence yapan insanlardan her türlü kötülüğü bekleyin .

Haberin Devamı