Gazete Vatan Logo
Magazin Ömerçip'e tam not

Ömerçip'e tam not

Son dönemlerin en iddialı yapımları arasında gösterilen "Ömerçip"in galasına katılanlar filme övgüler yağdırdı. Ünlülerle dolup taşan galada izdiham yaşandı

Zeki Alasya'nın hem yönetip hem de oyuncu kadrosunda yer aldığı, başrollerini Mehmet Ali Erbil, Aşkın Nur Yengi, Müslüm Gürses ve Onur Selimbeyoğlu'nun paylaştığı "Ömerçip" filminin galası Beyoğlu Atlas Sineması'nda gerçekleştirildi. Zengin kız Melek, şoför sevgili Adnan, cin gibi uyanık çocuk Ömer ve tecavüzcü Coşkun gibi karakterleri buluşturarak eski yerli yapımlara gönderme yapan "Ömerçip" sanat dünyasından övgü aldı.

Yürekten oynamışlar
Türk Sineması'nın efsane isimlerinden Türker İnanoğlu'nun yapımcılığını üstlendiği filmle ilgili görüşlerini aldığımız konuklar "Ömerçip"i her açıdan beğendiklerini söyledi. Seda Sayan, Erbil'in yanına giderek oyuncu kadrosuna övgüler yağdırdı. Sayan, "Oyuncuların bu kadar yürekten oynaması beni çok duygulandırdı" dedi. En kaliteli yapımlardan birini izlediğini ifade eden Serdar Ortaç da şöyle konuştu: "Çok etkilendim. En başarılı Türk filmleri arasında yerini alacağına inanıyorum."

Galadan notlar
* Salona girer girmez etrafı gazeteciler tarafından sarılan Mehmet Ali Erbil, yoğunluktan rahatsız oldu. Ünlü şovmen bir süre oturup dinlendi.

* Filmin oyuncularından Müslüm Gürses kalp damarlarındaki rahatsızlığın devam etmesi nedeniyle geceye katılamadı.

* "Ömerçip"i izlemeye tek başına gelen manken Çağla Şıkel'e gece boyunca menajer Stelyo Pipis eşlik etti.

* Yönetmen Zeki Alasya kendisine gösterilen locada başka isimlerin oturduğunu görünce sinirlendi. Bu duruma tepki gösteren sanatçıya hemen yan locada yer bulundu.

Haberin Devamı