Gazete Vatan Logo
Magazin Ölümsüzlüğü buldu

Ölümsüzlüğü buldu

Usta oyuncu Kemal Sunal, vefatının 17. yılında Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki kabri başında anıldı. Kemal Sunal’ın eşi Gül Sunal, “Sevgi gittikçe artıyor. Kemal, ölümsüzlüğü bulmuş birisi” dedi

Ölümsüzlüğü buldu

Sabah saatlerinde gerçekleştirilen anma törenine Kemal Sunal’ın eşi Gül Sunal, kızı Ezo Sunal ve oğlu Ali Sunal başta olmak üzere çok sayıda hayranı da katıldı. Törende konuşan Gül Sunal, “Sevgi gittikçe artıyor. Yeni nesiller de Kemal’i bağrına bastı. Bu bizim acımızı azaltıyor. Kemal, ölümsüzlüğü bulmuş birisi. Başımızı artık Ali’nin omzuna yaslıyoruz. O bizim babamız” dedi.

Babamın kokusunu özlüyorum

Ali Sunal ise, “Babamın kokusunu özlüyorum. 17 yıl olmuş omzuna yaslanmayalı. O kadar ihtiyacım var ki o omuza. Çok seviliyorsun babam, sevenlerin senin gitmene unutulmana asla izin vermiyorlar. Şimdi onların çocukları torunları da senin hayranın. Onlar da ezberliyor repliklerini, bakışlarını, gamzeni, gülümsemeni... Özlüyorum seni benim dünyanın en güzel gülen kahramanım” diyerek duygularını ifade etti. Ezo Sunal ise, “Replikleri hala paylaşılıyor. Bu kadar büyük bir sevgi herkese nasip olmaz. O kadar güzel ve çok seviliyor ki, sadece bugün değil her gün anılıyor, izleniyor. Bize kocaman bir aile miras bıraktı” dedi.

Haberin Devamı