Gazete Vatan Logo

Ölüme götüren ihmal

Motosikletiyle kaza gerçirdi, hastane yerine evine gitti. Ve sabah yatağında ölü bulundu...

Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde, motosikletiyle geçirdiği kazanın ardından evine giden 50 yaşındaki Necmettin Atalay, 5 saat sonra yaşamını yitirdi.

Hizmetli olarak çalıştığı Turgutlu İmam Hatip Lisesi'nden emekli olduktan sonra bir tuğla fabrikasında işe başlayan evli ve bir çocuk babası Necmettin Atalay, bugün saat 00.30 sıralarında 45 TR 560 plakalı motosikletiyle evine dönmek üzere yola çıktı. Jandarma Kavşağı'na geldiğinde, kasksız sürücü Atalay yönetimindeki motosiklete iddiaya göre bir kadın sürücü yönetimindeki otomobil çarptı.

Kazanın ardından Atalay, iyi olduğunu söyleyip Subaşı Mahallesi İlbey Sokak'taki evine gitti. Evde olayı anlattığı eşi Nadire Atalay'ın da ısrarlarına rağmen hastaneye gitmeyi kabul etmeyen Necmettin Atalay, odasına gidip, uyudu. Saat 05.30 sıralarında eşinin durumunu merak eden Nadire Atalay, uyandırmak istedi. Ancak, tüm çabalarına rağmen bunu başaramayan Nadire Atalay, durumu 112 Acil Servis'e bildirdi. Eve gelen sağlık ekipleri, Atalay'ın öldüğünü belirledi. Atalay'ın cesedi, polis ve savcının yaptığı incelemenin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Polis, Atalay'a çarptığı ileri sürülen otomobilin bulunması ve sürücüsünün yakalanması için bölgedeki akaryakıt istasyonlarının güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı.

Haberin Devamı