Gazete Vatan Logo

Ölüm otobüse bindi

Şehirlerarası otobüs kazalarında 5 kişi öldü. Pratisyen doktor Sevim de ölenler arasındaydı.

Ölüm otobüse bindi

Yozgat: Yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda, kontrolden çıkan yolcu otobüsünün şarampole devrilmesi sonucu 3 kişi öldü, 5’i ağır, 30 kişi de yaralandı. Ölen 3 yolcudan 23 yaşındaki Sevim Korkmaz’ın, Isparta’nın Şarkikaraağaç İlçesi’ndeki Dr. Sadettin Bilgiç Devlet Hastanesi’nde pratisyen hekim olarak görev yaptığı belirtildi.

Kış döneminde göreve başlayan ve ilk görev yeri Şarkikaraağaç olan Sevim Korkmaz’ın ailesiyle birlikte ilçede oturduğu kaydedildi. Bir arkadaşının mezuniyet töreni için Rize’ye giden Dr. Sevim Korkmaz’ın anne ve babasının da aynı otobüste olduğu belirtildi. Kaza, saat 01.00 sıralarında Yozgat-Çorum karayolu 20’nci kilometresindeki Sarımbey Köyü yol ayrımında meydana geldi. Konya’dan Rize’ye giden 51 yaşındaki Sadık Gençkurt yönetimindeki 53 HP 505 plakalı yolcu otobüsü, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkıp şarampole devrildi. Tedaviye alınan yaralılardan 5’inin durumunun ağır olduğu belirtildi.

100 yaralı var

Antalya: Çubukbeli Mevkii’nde kayalığa çarpan yolcu otobüsündeki yolculardan 30 yaşındaki Samet Gider ile 72 yaşındaki Zekiye Kaya öldü, 5 kişi yaralandı.

Haberin Devamı

Çorum: Ali Erden (49) yönetimindeki yolcu otobüsü, Çorum-Ankara karayolunda kontrolden çıkarak tarlaya devrildi. Sürücü ve 20 yolcu yaralandı.

Yozgat: Kasım Koçbıyık idaresindeki tur otobüsü, Yozgat-Sivas karayolunun Ozan beldesi yakınlarındaki Sazlıdere mevkisinde şarampole devrildi. Kazada otobüsteki 40 kişi yaralandı.