Gazete Vatan Logo
Magazin Okuluma dokunmayın panter kesilirim

Okuluma dokunmayın panter kesilirim

“Yeditepe Üniversitesi’nde burslu okumak için iki işadamını araya koydu” iddiasına çok kızdı: 75 bin euro’luk cipe biniyorum 16 milyarı mı ödeyemeyeceğim

Aysun Kayacı, Yeditepe Üniversitesi’nde burslu okumak için iki işadamını devreye soktuğu, ancak reddedilince bizzat kendisinin yöneticilerle görüştüğü söylentilerini yalanlandı. Telefonla görüştüğüm Kayacı hayli sinirliydi:

“Laf söylemedikleri bir tek okulum kalmıştı. Ben çok iyi kazanan bir oyuncuyum. Pepsi reklamından da gayet güzel bir para kazandım. Neden burs talep edeyim. Benim okulum İstek Vakfı’na bağlı. Benim sınıfımda da durumu çok kötü olan arkadaşlar var. Okulum o insanları bedava okutuyor. İhtiyacı olan bedava okurken ben bu kadar güzel paralar kazanırken burs mu isteyeceğim. O kadar utanmaz bir insan değilim. Yarın öbür gün bir şey olur para kazanamazsam o zaman burs talep ederim.

Kıskanç kadınlar!

Şu aralar çok kıskanılan bir kadınım. Çünkü başarılıyım. Başarı insanı çekici yapar. Çekici olmam da bazılarını sinirlendiriyor. Şimdi de okulumumu kıskandılar. Bu dedikoduları kuaförden çıkmayan, elleri ojeli, sabaha kadar barlarda hiçbir işi olmayan kadınlar çıkartıyor, o kıskanç kadınları da kınıyorum.

Burs almak için araya bir de adam koymuşum. Ben hangi işimi araya işadamı koyarak halletim. Böyle bir saçmalık yok. Söylemesi ayıp ama yeri geldiği için söylüyorum, benim altımdaki araba 75 bin Euro. Okula yıllık 16 milyar ödüyorum. Bu parayı rol aldığım diziden bölüm başına kazanıyorum. Geçen yıl 70 bin YTL vergi ödedim. Eğer Range Rover marka arabaya biniyor, Beymen’den kendime ayakkabı alabiliyorsam okulumun 16 milyarını da veririm. Bunun için kimseyi araya sokmam. Gerekirse arabamı satarım.

Okul benim kutsal alanımdır, oraya dokunmasınlar. Yoksa panter kesilirim. Hiç görmedikleri bir Aysun’la karşılaşırlar. Özel hayatımla ilgili her türlü kara iftirayı attılar ama okul benim akademik kariyerimin başlangıcı. Oraya kimsenin dokunmasına izin vermem.”

Haberin Devamı