Gazete Vatan Logo

Okuldan sonra Kemer Country Club’ta hem spor hem eğlence

Country Club, yaz döneminde spor yapmak isteyen çocuklar için sayısız alternatif sunuyor.

Okuldan sonra Kemer Country Club’ta hem spor hem eğlence

Geleceğin sağlıklı yetişkinleri ve şampiyon sporcuları bu yaz yine Kemer Country Club’ta buluşuyor. İster çocuğunuzun doğayla iç içe spor yapacağı ve de İngilizce öğrenebileceği Yaz Okulu’nu seçin, isterseniz geleceğin profesyonel sporcularını yetiştiren Yaz Akademi programlarını. Haziran ayında başlayacak eğitimlerle çocuğunuzun gelişimine Kemer Country Club’da hız katın.

Kemer Country Club, golf, atlı spor, tenis, basketbol, yüzme ve doğa sporları gibi hizmet verdiği birimleri ulusal ve uluslararası müsabakalarda başarıyla temsil edecek, spor adına başarılar getirecek geleceğin şampiyonlarını yetiştirmek üzere, 14 yaş altı çocuklar için akademi programları hazırladı.

Çocuklarınız için başarılı bir spor kariyeri hayal ediyorsanız Kemer Country Club spor akademileri uzman eğitmenleri ve geniş spor alanlarıyla çocuğunuza bir adım önde başlayacağı, performans takımlarımıza seçilmesine yardımcı olan ve sonrasında da istenilen alanda lisans alacağı bir spor kariyeri vermeye hazır.

Kemer Country Club, spor akademilerinin yanı sıra, bu sporları denemek, keyifli bir yaz sezonu geçirmek isteyen 5-14 yaş arasındaki çocuklar için, Greenwood Camp yönetiminde 11 farklı programdan oluşan benzersiz bir yaz okulu programı da düzenleniyor.

Haberin Devamı

Yaz Okulu’na katılan çocuklar; bir yandan golf, binicilik, tenis, basketbol, yüzme, doğa sporları, sportif tırmanış, okçuluk, eskrim, güzel sanatlar, ritim atölyesi ve cam ocağı aktiviteleri eşliğinde vaktin nasıl geçtiğini anlamadan yeni beceriler kazanıp, dostluk ve arkadaşlıklarını pekiştirirken bir yandan da İngilizce öğreniyor.

Country Club Greenwood Camp Yaz Okulu programı

Kemer Country Club Grenwood Camp yaz Okulu aktiviteleri golf, binicilik, tenis, basketbol, yüzme, doğa sporları, sportif tırmanış, okçuluk, eskrim, güzel sanatlar, ritim atölyesi ve cam ocağı branşlarından oluşuyor.

Detaylı bilgi için: 0212 239 70 10

Country Club Akademi programları

- Golf Akademisi: Hem üyeler hem de misafirler için hazırlanmış başlangıç seviyesinden tecrübeliye her seviyedeki golfçülere geniş bir yelpazede eğitimler sunuyor. Dersler hem yeni başlayanlar hem de kendini geliştirmek isteyen golfçülere, kulüp ruhuyla karşılanacakları keyifli bir ortam sunuyor. Akademideki golf programları başlangıç golf programı ve ileri golf programı olmak üzere ikiye ayrılıyor.

Haberin Devamı

- Binicilik Akademisi: Balkanların en büyük manejinin aralarında yer aldığı KCC Atlı Spor Kulübü, benzersiz tesisleriyle çocuklara da hizmet veriyor. KCC Pony Club’ta binicilik dersleri iki ayrı bölüm halinde yapılıyor. Öncelikle at bilgisi derslerinde atlar hakkında pratik ve teorik bilgiler veriliyor, ardından pony club manejlerinde ikinci aşama olan biniş, özel atlama ve dresaj dersleri yapılıyor. Derslerle birlikte yapılan orman turları ve değişik atlı oyunlar, eğitimi çok daha eğlenceli bir hale getiriyor. Çocukları binicilik sporuyla tanıştırarak, çocukların sosyal becerilerini geliştirme, onlara doğa ve hayvan sevgisi aşılama gibi önemli bir misyon da üsteniyor.

Dönemler

45 dk. Biniş ve 45 dk. Tımar (at bilgisi) derslerinden oluşan 90 dakikalık akademi dersleri, en az 5 kişilik sınıflarda ve haftalık olarak Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri verilmektedir.

Haberin Devamı

- Tenis Akademisi: Tenis akademisi, performans antrenörlerinden oluşan kadrosuyla yıl boyunca oyuncu yetiştirmenin yanı sıra, tenis sporunu sevdirmek amacıyla okul dönemlerinde hafta sonu, yaz aylarında ise hafta içi her gün çocuklara hizmet veriyor. Akademide Uluslararası Tenis Federasyonu tarafından geliştirilen “Mini Tenis Eğitimi” uygulanıyor. Akademi yaşı performans tenisi için uygun olan sporcuları ise, gerekli altyapıyı kazandırıp, ilerleyen dönemlerde performans tenis kadrosuna iştirak etmelerini sağlıyor.

- Basketbol Akademisi: 5-14 yaşları arasındaki çocuklara yönelik. Kış dönemi akademi hafta içi ve hafta sonu grupları olmak üzere ikiye ayrılırken, yaz dönemi sadece hafta içi yapılıyor. Çocukların sporu sevmelerini, sosyalleşmelerini ve takım ruhunu benimsemelerini amaçlıyor. Basketbol akademisinden seçilen oyunculardan oluşturulan performans grupları, minik, küçük, yıldız, genç ve A takım kategorilerinde resmi müsabakalarda yer alıyor. 0

Haberin Devamı

- Yüzme Akademisi: Deneyimli hocalarla hazırlanan yüzme dersleri çocukların hem yüzme öğrenimlerini hem de tekniklerini geliştiriyor. KCC Yüzme Akademisi, yüzme öğrenmek, yüzme stillerini geliştirmek, profesyonel yüzücü olarak yetişmek isteyen tüm çocukları bekliyor.

- Greenwood Camp Doğa Sporları Akademisi: Hem üyeler hem de misafirler için hazırlanmış sportif tırmanış-orienteering-trekking-kano-kampçılık-fly fox-bisiklet-okçuluk programlarından oluşuyor.