Gazete Vatan Logo
Magazin Okulda sondan ikinciydim

Okulda sondan ikinciydim

Henüz lise ikinci sınıftayken dizi setleriyle tanışan Hazal Kaya’dan itiraf: “Beni hanım kız falan zannediyorsunuz değil mi, hayır. Okulda elebaşıydım. Sondan ikinciydim. Çok kopya çekerdim!”

Okulda sondan ikinciydim

Hazal Kaya (28), mezun olduğu İtalyan Lisesi’ndeki etkinlikte öğrencilerle buluştu. Erken yaşta iş hayatına atıldığını belirten Kaya şunları söyledi: “Ben okulun sondan ikincisiydim. O dönem ‘Aşk-ı Memnu’yu çekiyordum, hiç uyamadığım bir seneydi. Gündüz set, gece özel ders, sabah sınava gidiyordum. Derslerde uyuyordum.

Hanım kız falan zannediyorsunuz beni değil mi, hayır. Okulun elebaşıydım. Mezun olduğum için çok sevinen oldu. Yazım iyi olduğu için kopyaları ben hazırlardım. Postacı Yokuşu’nda gizlice sigara içerdik, bir kere öğretmene yakalanmıştım, skandal!”

Tek başıma ev baktım başarı budur!

Kariyer elle tutulur bir şey değil. Başarı kime göre neye göre? Mezun olduktan 2 yıl sonra Galata’ya taşındım ve o evin her şeyini tek başıma çalışarak ben karşıladım. Bu bir başarı. Basının çok üstüme geldiği kilo aldığım dönem 15 kiloyu tek başıma verdim. Başarı o işte, kimse istediği için değil sağlığım için yaptım.