Gazete Vatan Logo

Okulda dehşet!

Öğretmenine bunu yaptı

ESKİŞEHİR Yunusemre Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi 18 yaşındaki V.T., bir hafta önce kendisini dövdüğünü öne sürdüğü sıhhi tesisat öğretmeni İlhami Öner’i okul içerisinde bacağından bıçakladı.

Yunusemre Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nin 3’üncü kat koridorunda öğle saatlerinde meydana gelen olayda Sıhhi Tesisat Bölümü 11’inci sınıf öğrencisi V.T. ile öğretmen İlhami Öner arasında tartışma çıktı. V.T., bıçakla öğretmen İlhami Öner’i sol bacağından yaraladı. Öğretmen Öner, 112 ambulansıyla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi’ne kaldırılırken, V.T. ise Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Öğrenci V.T., öğretmen İlhami Öner’in kendisini geçen hafta okulda nedensiz yere dövdüğünü öne sürerek, bu nedenle aralarında tartışma çıktığını ve onu bıçakla yaraladığını söyledi.

SENDİKA ÜYELERİNDEN KINAMA EYLEMİ

ESOGÜ Hastanesi acil servisinde gerekli tedavisi yapılan öğretmen İlhami Öner taburcu edilirken Eğitim Sen, Eğitim İş, Eğitim Bir-Sen ile Türk Eğitim Sen üyesi yaklaşık 80 öğretmen Yunus Emre Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi önünde basın açıklaması yaparak bıçaklama olayını protesto etti. Kalabalık, ’Öğretmene uzanan eller kırılsın’, ’Şiddete hayır’ ve ’Şiddet değil eğitim istiyoruz’ sloganları attı.

Haberin Devamı