Gazete Vatan Logo

Okul önündeki kavgada bir öğrenci sırtından bıçaklandı

Bursa'nın Gemlik İlçesi'nde, öğrenci olmadığı belirlenen 16 yaşındaki İ.S., kız meselesi yüzünden okul önünde tartıştığı 8'inci sınıf öğrencisi 15 yaşındaki Ergün Güler'i sırtından bıçakladı, 7'nci sınıf öğrencisi 14 yaşındaki Sedat Aydın'ın da burnuna yumruk attı. İ.S. kaçarken, yaralı öğrenciler hastaneye kaldırıldı

Olay, Gemlik Lale Kemal Kılıç İlköğretim Okulu önünde saat 12.30 sıralarında meydana geldi. İkili öğretimin yapıldığı okulda sabahçı olan 8/A sınıfı öğrencisi Ergün Güler ve arkadaşı 7/C sınıfı öğrencisi Sedat Aydın, son ders öncesi tenefüste okul bahçesi kapısı önünde sohbet etmeye başladı. Bu sırada okul kapısı önüne gelen ve öğrenci olmadığı, hırsızlık suçundan sabıkası bulunduğu belirlenen İ.S., kız meselesi yüzünden öğrencilerle tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine yanındaki bıçağı çıkaran İ.S, Ergün Güler'i sırtından bıçaklayıp, Sedat Aydın'nın da burnuna yumruk attıktan sonra kaçtı.

Yaralı öğrenciler, öğretmenler tarafından çağırılan 112 Acil Servis ambulansıyla Gemlik Sahil Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sağlık durumları iyi olan öğrencilerin polise verdikleri ifadelerinde, İ.S.'nin, kendilerine tanımadıkları bir kızla ilgili soru sorduğunu, ardından da saldırdığını söyledi. Polis, İ.S.'nin yakalanması için soruşturma başlattı.